• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 5 aylık bebek uyku düzeenii

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

s.m18

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
252
12
298
Diğer
kızlar 5 ay 10 günlk bi kızım var bugüne kadar hep gecede en fazla 2 defa uyanırdı,1 haftadır çocuga bişeyler oldu ,saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyo,aç oldugunu sanmıyorum,bu aylarda bebeklerin uyku düzeni değişir mi,yada öğlen az uyursa gece daha mı iyi uyur ama onuda denedim yine aynı,yada daha mı erken bi saatte uyandırmalıyım ,sizin bebeklerin uyku düzeni nasıl

canım diş çıkarıyor olabilir. benim kızım da akşam 9:30 dedim mi uyurdu. maşallahı vardı, uykuda emzirirdim. sabah 6:30 da kalkardı. 3,5 aylıkken uyku düzeni bozulmaya başladı. Meğer kızım diş çıkartıyormuş. 4 ay 3 günlük olduğunda iki dişimiz çıktı. çok zor bir süreç bebek için. Allah kolaylık versin

kızlar 5 ay 10 günlk bi kızım var bugüne kadar hep gecede en fazla 2 defa uyanırdı,1 haftadır çocuga bişeyler oldu ,saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyo,aç oldugunu sanmıyorum,bu aylarda bebeklerin uyku düzeni değişir mi,yada öğlen az uyursa gece daha mı iyi uyur ama onuda denedim yine aynı,yada daha mı erken bi saatte uyandırmalıyım ,sizin bebeklerin uyku düzeni nasıl

benim oğlum da 5 aylık uyku düzeni hiç yok dakkada bir uyanıyo güzdüzde uyuduğu yok

Back