5 aylık Bebek iştahsızlık lütfen kızlar bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi meme redi mi acaba bilmiyorum uykulu emiyor oda az bir şey

nihaltasx

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1
1
1
23
Merhaba arkadaşlar 5 aylık olmanıza 8 gün var ve üç gündür istatistik süt içmiyor su veriyorum içiyor ama memede içmiyor biberonla ağzında götürüyor getiriyor uyku halindeyken de az bir şey içip uyuyor korkuyorum Doktorlar bir şeyi Yok diyor

Şu an keşfedilecek çok şey var belki o sebeple yapıyor olabilir. Huzursuzluğu yoksa, günde 5-6 bez yumurta ağırlığında geliyorsa rahat olun. Mutlaka emiyordur ya da bi şekilde besleniyordur yoksa size bunu anlatır aç olduğunu gerek ağlamayla gerek huzursuzlukla. Siz kg alımını takip edin.

4 ay 22 gunluk bebek, neden su iciyor? Icmemeli.
Bu midesini doldurup, sut icmesine engel olur, istahsizligi normal.

Kakasini duzenli yapiyor mu?

Ek gida almiyorsa suya ihtiyaci olmaz , bol meme verin onun yerine ve cisli bez ile kilo takibi de yapin. Terletmemeye calisin, sivi kaybi olmasin

6 ay olmamış bebeğe su verilmez.
Doktorunuza su konusunu sorun. O midesini doldurup iştahını kapatıyor bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…