Merhaba arkadaşlar 5 aylık olmanıza 8 gün var ve üç gündür istatistik süt içmiyor su veriyorum içiyor ama memede içmiyor biberonla ağzında götürüyor getiriyor uyku halindeyken de az bir şey içip uyuyor korkuyorum Doktorlar bir şeyi Yok diyor
Şu an keşfedilecek çok şey var belki o sebeple yapıyor olabilir. Huzursuzluğu yoksa, günde 5-6 bez yumurta ağırlığında geliyorsa rahat olun. Mutlaka emiyordur ya da bi şekilde besleniyordur yoksa size bunu anlatır aç olduğunu gerek ağlamayla gerek huzursuzlukla. Siz kg alımını takip edin.
Merhaba arkadaşlar 5 aylık olmanıza 8 gün var ve üç gündür istatistik süt içmiyor su veriyorum içiyor ama memede içmiyor biberonla ağzında götürüyor getiriyor uyku halindeyken de az bir şey içip uyuyor korkuyorum Doktorlar bir şeyi Yok diyor