Bebek Beslenmesi 5 aylık bebek gece saat kaçta uyutulmalı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
benim bebeğim bizle aynı zamanlarda uyuyo yani 11 gibi.kesinlikle yanlış olduğunun farkındayım.değişmeye çalışıyoruz .
en verimli uyku bebekler için hangi saat aralığı acaba.

benımde bebegım 3,5 aylık ve benımkıde gece 12-1 arası zar zor uyutabılıyoruz.. yanı uyusada bızde uyusak modundayız. sabah da 7 de kalkıyor. ben erken uyutamıyorum. televızyonlarda 9,30 cıvarı haydı cocuklar uykuya dıyor ya sanırım ozman uyumaları gerekır.. oyle dedıklerıne göre..

canım oğlum da 6 aylık oalana kadar hep 11-12 civarı uyurdu ama şuan da değişti kendiliğinden artık 8 gibi uykuya yatıyor
birazcık zaman herşeyin ilacı sanırım bi yandan da korkuyorum umarım tekrar değişmez diye
çünkü bu aralarda diş problemi başladı sanırım geceleri bir kere uyanırdı şimdi 3-4 kere uyanıyor çığlık çığlığa

bebeğim 5 aylık mutlaka 9,istisnai durumlarda 10 a kadar uyumuş oluyor.düzenini kendi o şekilde oluşturdu.sağlıklı gelişim için erken uyumuları gerekiyor.eğer bu saatler kaçarsa bebek uyumuyo malesef.zamanla seninde düzenin oturur sanırım.

valla saat kacda mızmızlanırsa o zaman yatırıyorum saat 10 a kadar uyuyup uyuyp uyanıyo 10 daakada bir
tamam uyudu deyip yatırıyorum arkamdan vıyaklamaya baslıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…