- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- Konu Sahibi MonicaBing
-
Teşekkür ederim. 4.ay kontrolünde bende sormuştum önermemişti. Şimdi bu problem olunca önerebilir belki.Ben üç aylıkken doktor tavsiyesiyle vermiştim. Sadece anne sütü alıyordu bu arada.
Valla ben veriyorum, çişinde kristaller susuz kaldığını gösterir. Bol bol emziriki gündür feci bi sıcaklık var farkındayım. bebeğim çok terledi, normalde terletmemeye çalışıyorum ama iki gündür babaannesinde vakit geçiriyor ve pembelik görüyorum. üstelik çiş yapması da azaldı ama açlık belirtisi de yok yani açken ağlayan bi bebek ama ağlamıyor gayet normal bi gün gibi. Bu durum çok canımı sıkıyor. Doktorumuz da tatildeymiş ne yapmalıyız bilemiyorum. Su vermeli miyim sizler ne zaman su vermeye başladınız? Sadece anne sütü alıyor.
Aşırı derecede susuz kalmış lütfen su ver , bu su konusunda anneler büyük yanlış yapıyor, yaz günü çocuk kavrulmuştur hele de yeterli anne sütü alamıyorsa, az az su ver annesi benim bebeğim Aşırı susuz kaldığı için pamukçuk oldu herkese kulağımı kapatıp tamamen annelik içgüdüme göre az az su verdim , hem bebeğim rahatladı hem de ben , lütfen kendinizi ve bebeğinizi dinleyin...iki gündür feci bi sıcaklık var farkındayım. bebeğim çok terledi, normalde terletmemeye çalışıyorum ama iki gündür babaannesinde vakit geçiriyor ve pembelik görüyorum. üstelik çiş yapması da azaldı ama açlık belirtisi de yok yani açken ağlayan bi bebek ama ağlamıyor gayet normal bi gün gibi. Bu durum çok canımı sıkıyor. Doktorumuz da tatildeymiş ne yapmalıyız bilemiyorum. Su vermeli miyim sizler ne zaman su vermeye başladınız? Sadece anne sütü alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?