Evet 6 aydan önce anne sütü alan bebeklerin ek gidaya
Evet 6 aydan önce anne sütü alan bebeklerin ek gidaya baslamaması öneriliyor. Benim sütümün yetersiz gelmesiyle 6 aylık olana kadar devam sütü verdim ek olarak. Sonrasinda 6 aylık olunca yavastan basladim. Tavsiyem, doktor tarafindan kilo alimi ile ilgili bir sıkıntı görülüyor ise devam sütüne başlamanız. Ayrıca ben kaşık maması da vermiyorum herseyini kendim yapiyorum. Tahıllarını kendim alıp pişiriyorum, sebze püreleri meyve pürelerini hep evde yapiyorum. Ek gidaya baslamis olsaniz bile ilk ay cok az az verebileceksiniz mecburen. Alerjik olup olmadığını anlamak için. O yüzden sütünüz yetersizse devam sütüyle desteklemek zorundasınız. Kolay gelsin:)
baslamaması öneriliyor. Benim sütümün yetersiz gelmesiyle 6 aylık olana kadar devam sütü verdim ek olarak. Sonrasinda 6 aylık olunca yavastan basladim. Tavsiyem, doktor tarafindan kilo alimi ile ilgili bir sıkıntı görülüyor ise devam sütüne başlamanız. Ayrıca ben kaşık maması da vermiyorum herseyini kendim yapiyorum. Tahıllarını kendim alıp pişiriyorum, sebze püreleri meyve pürelerini hep evde yapiyorum. Ek gidaya baslamis olsaniz bile ilk ay cok az az verebileceksiniz mecburen. Alerjik olup olmadığını anlamak için. O yüzden sütünüz yetersizse devam sütüyle desteklemek zorundasınız. Kolay gelsin:)[/QUOT. Anne sutu aliyor ama sutum az formul sut kullaniyorum ama cocuk sıkldi hep ayni ayni .. ek gidaya cesarer edemedm ama bugun bi arkdsmn tavsiyesiyle pirinc suyuna basladim mamayida onunla yapcam ama organik esmer pirinc ya da yulaf daha yararli simdi onlari arastryrm orfank guvenilir nereden bulablrm diye