Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Almak icin geç kalmışsınız. İlk aylarda çok ise yarıyı. Biz 6. Aydan sonra kullanmadık. Doğrusu bebeğim istemedi hareketli olunca bir yerde sabit kalmak istemiyorlar. Bizim ki 9 kiloya kadar di kızım 7 kiloyken sallanırken gıcırdamaya başladı.evet baslikta belirttigim gibi bu urun max 12 kilo tasir benimki suan 8 kilo kac ay kullanabilirim bu konuda tecrubesi olan var mi
neden
ayni marka miydiAlmak icin geç kalmışsınız. İlk aylarda çok ise yarıyı. Biz 6. Aydan sonra kullanmadık. Doğrusu bebeğim istemedi hareketli olunca bir yerde sabit kalmak istemiyorlar. Bizim ki 9 kiloya kadar di kızım 7 kiloyken sallanırken gıcırdamaya başladı.
Geç kalmışsın işe yaramaz.
yanliz benim sordugum urun 12 kiloya kadar olaniGeç kalmışsın işe yaramaz.
Benim tepenin 1 yasında 12 kilo. Yani çok az bir müddet işinize yarar. O dönemde de çocuk emekleme, yeni adımlar, yeni hareketler keşfetme zamanı üstünde duracağını sanmam.yanliz benim sordugum urun 12 kiloya kadar olani
hayir bizim ki sunyy bayb di e bebekden aldikayni marka miydi
suan 6 ayligiz normal salincak almami tavsiye edermisiniz sallanmayi cok seviyorAlmak icin geç kalmışsınız. İlk aylarda çok ise yarıyı. Biz 6. Aydan sonra kullanmadık. Doğrusu bebeğim istemedi hareketli olunca bir yerde sabit kalmak istemiyorlar. Bizim ki 9 kiloya kadar di kızım 7 kiloyken sallanırken gıcırdamaya başladı.
sallanmayı seviyorsa tabi ki tavsiye ederim bazı salincaklar bir kac yaşa kadar kullaniliyo. daha işinize yarar. bizde bu salincak var buyuk kizimdan kalma ben mennunum cunku her pozisyona ayarlaniyor.ama siz daha konforlu salincaklarada bakabilirsinizsuan 6 ayligiz normal salincak almami tavsiye edermisiniz sallanmayi cok seviyor
bu marka olmasi sart degil ki. ben rast gele bunu koydum. mama sandalyesi ozelligi oldugu icinozelliklerine baktim 11 kilo sallanma ozelligi varmis yaramaz bize malesef