• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebeğim yataktan düştü

Rabia-35

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2022
6
2
1
35
5 aylık kızım yataktan düştü kafasının yan sağ tarafı içi yumuşak şişlik oldu geçen hafta tamogtafi çekildi kırık çatlak yok şükür ama deri altı kanama olmuş başına gelen var mı kaç günde geçer bu şişlik çok üzülüyorum kendimi çok suçluyorum nasıl dönmesiyle düşmesi bir oldu lütfen cvp verin 😔😔

Bebeklerin morluk ve şişliği çok çabuk geçiyor, benim bebeğimde 8!aylıkken yataktan düştü… başınım ve ya başka bi yerinin kanaması ve şişmesinden ziyade tomagrafi çekmesine çok üzülmüştüm. Hala da üzülüyorum. Keşke çekmeseydik bekleseydik hastanede ama doktorlar böyle vakalarda bir sıkıntı görmeseler bile kendilerini garantye alma amaçlınhemen. Çekiyorlar

Bebeklerin morluk ve şişliği çok çabuk geçiyor, benim bebeğimde 8!aylıkken yataktan düştü… başınım ve ya başka bi yerinin kanaması ve şişmesinden ziyade tomagrafi çekmesine çok üzülmüştüm. Hala da üzülüyorum. Keşke çekmeseydik bekleseydik hastanede ama doktorlar böyle vakalarda bir sıkıntı görmeseler bile kendilerini garantye alma amaçlınhemen. Çekiyorlar

Sizde de şişlik yumuşak gibi bir şişlik miydi. Tamogtafi ye bende karşıyım ama Dr kırık çatlak olup olmadığını görmesi gerekiyor diğer türlü bizimde içimiz rahat etmez

Geçmiş olsun.Lutfen kendinizi harap etmeyin.Hangi anne gözü gibi baktığı bebeğinin dusmesini ister ya da ihmal eder bebeğini.Bebeklerin morlukları,kızarıklıkları hızlı iyilesiyo.Sukurler olsun tomografide de bı sorun çıkmamış.Kisa zamanda geçer deri altı kanaması da.Goz açıp kapayıncaya kadar deyiminin anlamını bebeğin olunca anladım.Bir göz kirpmamizdaki sürede bile neler yapabilio minnoslar.Gelmis geçmiş olsun 🌸

Geçmiş olsun.Lutfen kendinizi harap etmeyin.Hangi anne gözü gibi baktığı bebeğinin dusmesini ister ya da ihmal eder bebeğini.Bebeklerin morlukları,kızarıklıkları hızlı iyilesiyo.Sukurler olsun tomografide de bı sorun çıkmamış.Kisa zamanda geçer deri altı kanaması da.Goz açıp kapayıncaya kadar deyiminin anlamını bebeğin olunca anladım.Bir göz kirpmamizdaki sürede bile neler yapabilio minnoslar.Gelmis geçmiş olsun

Canım çok sağol vallahi harap ettim Allah daha beterinden korudu aynen cilt altı kanamaymış 10 gün oldu gözümde büyütüyorum sanki zamanla geçecek inşallah

Ciddi bir şey olmamış çok şükür. O da geçer, bebekler çok çabuk iyileşiyor. Benim oğlum da düşmüştü ve köprücük kemiği kırılmıştı, 10 günde kemik kaynamaya başlamıştı. Bebekleri asla yalnız bırakmamak gerek, benim oğlum yataktan inip çıkabiliyordu, abisiyle oynarken sağa sola yuvarlanırken düştü. Sadece 1 krem almaya banyoya gitmiştim. Allah korusun bütün çocukları.

Şükür kırık çatlak yok inşallah zamanla geçicek Allahım korusun herkesin yavrusunu
Ciddi bir şey olmamış çok şükür. O da geçer, bebekler çok çabuk iyileşiyor. Benim oğlum da düşmüştü ve köprücük kemiği kırılmıştı, 10 günde kemik kaynamaya başlamıştı. Bebekleri asla yalnız bırakmamak gerek, benim oğlum yataktan inip çıkabiliyordu, abisiyle oynarken sağa sola yuvarlanırken düştü. Sadece 1 krem almaya banyoya gitmiştim. Allah korusun bütün çocukları.

Çok geçmiş olsun yatağınızın yüksekliği ne kadardı tomografi de çok aşırı radyasyon iceriyormuş kusma göz kayması yoksa gerek duymuyorlarmış aslında ama size ne dediler

Back