• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık bebeğim var ve hamile miyim?

pilotkalem

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
2
0
16
İstanbul
Hanimlar hepibize selam. Siteyi takip ediyorum ancak ilk kez baslik aciyorum.
Bu konuda benzer birçok baslik var . Hepsini taradim ama bulamadigim ve bilginize danismak istedigim sey şu:
Bildigim kadariyla eger bebeginiz 6 aydan kucukse, aktif olarak emziriyorsaniz ve adet gormediyseniz sut koruyor. Bu (3 sart ayni anda olacak )sartlari tasimasina ragmen ilk 6 ay icinde hamile kalan var mi acaba, ya da tanidiginiz birileri. Internette birsuru sayfa gezdim. Lohusaliktan cikar cikmaz hamile kalan birsuru anne var. Ancak onlar emzirmiyor sanirim. Ya da mesela 3 aylik bebegi olup da kalanlar var ama onlar da adet gormusler..
Ben merak ettigim ornegi bulamadim.
Malumunuz 5,5 aylik bebegim var ve icimi kemiren supheler var. Test yaptirmak en temizi evet ama hamileligin testi ile dahi muhattap olmak istemiyorummm:(
Lutfen bilgilerinizi paylasirsaniz hanimlar simdiden tesekkurler...

bu şüphe ile yaşamak daha zor değilmi.sütün korumadığı bir sürü hamilelik hikayesi duyduk.dogumdan sonra psikolojikte olabilir ben 1 yıl regli olmamıştım ve allah bilir kaç test yaptım.Normal bir şekilde mide bulantın olur acaba diye başlarsın düşünmeye.

Haklisiniz, test yapmak en akillicasi ama gel de yap... cok fazla basdonmelerim var, hem acaba mi diyorum hem edindigim bilgilere gore cok cok zayif bir ihtimal sacmalama diyorum.
Dedim bi KK ya yazayim da rahatlayayim :))

Back