- 22 Ağustos 2021
- 28
- 27
- 33
- Konu Sahibi Stajyer Anne
Selam kızlar, Oğlum 5. ayında ve artık meme emmek istemiyor. Erken dogum yapip doğum sonrası nöbet geçirip 1 ay hastanede kalmıştım. Bu süreçte ağır ilaçlar kullandığım için bebeğimi emziremedim ve mamaya başladık.. Taburcu olduktan sonra emzirmeyi denedim. Ilk 2 hafta kabus gibiydi memeden biberondan gelen süt gibi fazla süt gelmiyodu.. Daha çok hircinlasiyodu agliyodu. Onunla beraber bende agliyodum. Nese bişekilde memeyi tuttu çok şükür. Fazla sütüm olmadığı için hem meme veriyodum hem mama.. Hatta emzirdigim zamanlar göğsümde uyuyordu huzurlu şekilde. Şimdi 5. ayında ve ne olduysa artık meme emmiyo, ilk başladığımız zamana döndük. Göğsümü verir vermez sanki bitarafini cimcikliyomusum gibi agliyo.. deliricem artık o kadar üzülüyorum ki.. Sütum artsin diye çok uğraştım şimdi emmemesi bütün emeklerimin boşa gitmesi demek ya ben mama bile vermedim bazı zamanlar sırf memeye mecbur kalsın diye ama çocuk gözyaşıyla agliyo dayanamıyor bu durumu yasayan var mi? Memeye tekrar nasıl atıştırırım? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var