- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Doktora sorun eger izin verirse ayak altına limon kesip koyun üstüne çorap giysin öyle yatsın öncesinde limonla masaj yapın ayağına çok etkili. Sık sık ılık duş aldırın uyanık oldugu saatte küveti doldur ılık su içinde oynasın, calpol vermiştim 8 saatte bir ve zıbınla bazen tamamen çıplak yatırdım. Islak bez uygulaması yaptım bol bol meyve ve tavuk suyu çorba yedirmiştim tabi siz henüz ek gıdaya geçmediniz emiyorsa şanslı çabuk toparlar benim yaptıklarım bunlar burun tıkanıklığı oluyorsa serüm fizyolojik ile temizledim baş ucuna da yarıya kestigim Sogan a 10 15 adet karanfil saplayıp koymuştum geri tıkanmasını engelledi daha rahat uyuduDün covid olduğumu öğrendim hemen odaları ayırsam da çoktan bulaşmıştı sanırım. saatte 3 4 kere öksürüyor oğlum 5 aylık 37.6 ateşi 36.8 e indiriyorum yine yükseliyor öneriniz nedir. Doktor biraz su 3.4 cay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz d vitamini eksik etmeyin dedi. Gazli bezleri suya batırıp vücuduna koydum ama yavrum uyumak istiyor bir tek zıbın ve bez ile yatırdim. Öneriniz var mi basina gelen? Lütfen yardımcı olun cok üzgünüm
Dün covid olduğumu öğrendim hemen odaları ayırsam da çoktan bulaşmıştı sanırım. saatte 3 4 kere öksürüyor oğlum 5 aylık 37.6 ateşi 36.8 e indiriyorum yine yükseliyor öneriniz nedir. Doktor biraz su 3.4 cay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz d vitamini eksik etmeyin dedi. Gazli bezleri suya batırıp vücuduna koydum ama yavrum uyumak istiyor bir tek zıbın ve bez ile yatırdim. Öneriniz var mi basina gelen? Lütfen yardımcı olun cok üzgünüm
Bebeğim 2 aylıkken covid geçirdi çok ağır geçirdi hemdeDün covid olduğumu öğrendim hemen odaları ayırsam da çoktan bulaşmıştı sanırım. saatte 3 4 kere öksürüyor oğlum 5 aylık 37.6 ateşi 36.8 e indiriyorum yine yükseliyor öneriniz nedir. Doktor biraz su 3.4 cay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz d vitamini eksik etmeyin dedi. Gazli bezleri suya batırıp vücuduna koydum ama yavrum uyumak istiyor bir tek zıbın ve bez ile yatırdim. Öneriniz var mi basina gelen? Lütfen yardımcı olun cok üzgünüm
Gül suyu dökün atesli yerineDün covid olduğumu öğrendim hemen odaları ayırsam da çoktan bulaşmıştı sanırım. saatte 3 4 kere öksürüyor oğlum 5 aylık 37.6 ateşi 36.8 e indiriyorum yine yükseliyor öneriniz nedir. Doktor biraz su 3.4 cay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz d vitamini eksik etmeyin dedi. Gazli bezleri suya batırıp vücuduna koydum ama yavrum uyumak istiyor bir tek zıbın ve bez ile yatırdim. Öneriniz var mi basina gelen? Lütfen yardımcı olun cok üzgünüm
Aynı şeyi çektim 3 gün Allah yardımcın olsun bizimki boğaz enf. Ama inmek bilmedi . Dr a göre ateşin düşmediği bı salgindi bu. Test yapsalar belki de coviddik. Gün içinde sürekli ılık duş yaptırdik odanın ortasında legende suda oynattik. Alnında ıslak bez tuttum. İlk 39 olduğunda hele hiç inmedi acilde novalgin vurdular minicik evladimaDün covid olduğumu öğrendim hemen odaları ayırsam da çoktan bulaşmıştı sanırım. saatte 3 4 kere öksürüyor oğlum 5 aylık 37.6 ateşi 36.8 e indiriyorum yine yükseliyor öneriniz nedir. Doktor biraz su 3.4 cay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz d vitamini eksik etmeyin dedi. Gazli bezleri suya batırıp vücuduna koydum ama yavrum uyumak istiyor bir tek zıbın ve bez ile yatırdim. Öneriniz var mi basina gelen? Lütfen yardımcı olun cok üzgünüm
O kadar güzel özetlemişsiniz ki sarılıp ağlamak istiyorum suan da omzunuzda öyle kötüyüm ki.... Covidim iyi değilim maske ile yine de o daha az virüse maruz kalsın diye mudahale etmeye çalışıyorum. Çok zorlu bir parkurdayim canımı alsalar vermeye hazırım. Şimdi kuvetine soktuk soguga yakın bir suda nasil ağladı çıkardık titriyor. Dun ben de böyleydim ateşi var çünkü nasio titriyor üstüne birsey giyindirmeden yatağına koydum şimdi nobetteyim başında anne olacağına git dagda taş olAynı şeyi çektim 3 gün Allah yardımcın olsun bizimki boğaz enf. Ama inmek bilmedi . Dr a göre ateşin düşmediği bı salgindi bu. Test yapsalar belki de coviddik. Gün içinde sürekli ılık duş yaptırdik odanın ortasında legende suda oynattik. Alnında ıslak bez tuttum. İlk 39 olduğunda hele hiç inmedi acilde novalgin vurdular minicik evladimao zaman düştüğünde 38.2 yı hiç geçirmedik şükür. Tepesinden inmedik. Dolven verdik 4 saatte 1... Kustu ağladı.. ememedi.. bugün hiç ateşi çıkmadı şükür bı kaç gün sürüp bitiyor ama çok zor..
Doktora sorun eger izin verirse ayak altına limon kesip koyun üstüne çorap giysin öyle yatsın öncesinde limonla masaj yapın ayağına çok etkili. Sık sık ılık duş aldırın uyanık oldugu saatte küveti doldur ılık su içinde oynasın, calpol vermiştim 8 saatte bir ve zıbınla bazen tamamen çıplak yatırdım. Islak bez uygulaması yaptım bol bol meyve ve tavuk suyu çorba yedirmiştim tabi siz henüz ek gıdaya geçmediniz emiyorsa şanslı çabuk toparlar benim yaptıklarım bunlar burun tıkanıklığı oluyorsa serüm fizyolojik ile temizledim baş ucuna da yarıya kestigim Sogan a 10 15 adet karanfil saplayıp koymuştum geri tıkanmasını engelledi daha rahat uyudu
Benim bebeğime de tam 5 aylıkken bulaşmıştı. Korkmayın sakin olun. Emiyorsa emzirin. Bol bol sıvı alsın. 2 günde iyileşmişti. 37.6 ateş çok yüksek değil. 38 görmeden ateş düşürücü vermeyin ki vücut virüsle savaşsın.
Bizim ateşimiz 41 olmuştu mecbur hastaneye gittik. Serum aldı. Sonra bir kez daha 40 oldu. Calpol ve duşla düştü. 37-38leri ciddiye bile almıyordum yani. Tam 2 gün sürdü. 3. Gün hiçbir şeyi kalmadı.
Gecmis olsun. Telasinizi anliyorum ama bebekler icin 37.6 normal ates. Anne sutu aliyorsa sık sık emzirin. Gunluk D vitamini dozunu vermeniz su durumda kafi. Havalar zaten sicak oldugu icin bez + zibin kombinasyonu uyurken yeterli. Olur da gece yukseldigini hissederseniz zibini da cikartirsiniz.
2 defa gecirdik oglumla birlikte. İlkinde 1,5 gun 40’a yakin atesi oldu. Ates dusurucu kullandim. İkincisinde sadece yukarida yazdiklarimi yazdim.
Kendinize iyi bakmayi ihmal etmeyin, kuzular bizden cok daha direncli. Gule gule buyutun kuzunuzu.
Bebeğim 2 aylıkken covid geçirdi çok ağır geçirdi hemde
Ateş düşürücü vermedi mi dr? Calpol
Bol bol emzirin ağlamasın yorulmasın
Öksürük olursa ertelemeden hastaneye götürün hırıltı da
bizim ciğerlere gelmişti 12 penisilin 3 nefes açıcı iğne 1 kutuda antibiyotik anca atlattı çok şükür ki
Gül suyu dökün atesli yerine
Aynı şeyi çektim 3 gün Allah yardımcın olsun bizimki boğaz enf. Ama inmek bilmedi . Dr a göre ateşin düşmediği bı salgindi bu. Test yapsalar belki de coviddik. Gün içinde sürekli ılık duş yaptırdik odanın ortasında legende suda oynattik. Alnında ıslak bez tuttum. İlk 39 olduğunda hele hiç inmedi acilde novalgin vurdular minicik evladimao zaman düştüğünde 38.2 yı hiç geçirmedik şükür. Tepesinden inmedik. Dolven verdik 4 saatte 1... Kustu ağladı.. ememedi.. bugün hiç ateşi çıkmadı şükür bı kaç gün sürüp bitiyor ama çok zor..
Arkadaşlar aranızda mama reddi yaşayan oldu mu? Sabah doktor kontrolümüz var ona da soracağım tabi ama kafayı yememe ramak kaldı resmen 2 aylık çocuğa sinir oluyorum biri içerken diğeri 2 gündür asla mama içmiyor. Eziyetle 40 dakikada kaç kere ısıtarak 50 cc anca içirebiliyorum.
Sütüm ilk başlarda vardı kilodan kaynaklı ememedikleri için sağarken gitti. Herkese sütüm yok demekten yılmışken bi de bu içmeme problemi çıktı. Mama değiştirdim ilk beslenmede direkt 90 cc 20 dakikada içti sonrası yine yok. Onlar şimdi uyudu ben resmen sinirden uyuyamıyorum. Hayatımın hiçbir döneminde kendimi bu kadar yetersiz hissetmemiştim.
Sağol canım
Lokal anestezi ile oldu iceri girmesi cikmasi 35dk fln sürdü odaya ciktik Dr 1saat sonra muayene etti kanama durumuna fln gayet iyi çıkabilirsiniz dedi günde 2 defa antibiyotik kremi var Sünnet olduğu akşam yarım fitil at ertesi gün çok huzursuz olursa fitil at ama önermiyorum dedi
Eve geldik 2 saat fln sonra başladı ağlamaya fitili Dr yatarken at akşam demisti netten Sünnet yaptıran bezli bebek anneleri karton bardagin her iki ucunu kesip koymuslar bez degmesin diye bende öyle yaptim sakinlesti keyfi yerine geldi
Gece masalllah ağlamadı fitil attigim için
Bugün biraz işerken ara ara ağladı kısa sureliydi sustu Bugün daha iyi geçti cuma kontrolümüz var
Bardak olayını bizim Dr söylemeyi unuttu diye düşünüyorum çünkü Sünnet için okudugum yazılarda üroloji Dr söylemiş bardak koymayi..
Banyo cumaya kadar yaptirma kontrolde söylerim dedi Sünnet olacağı gün yıkayıp oyle götürdük hastaneye,bardak koyduğum için kakasi o bölgeye değmedi
Şişlik var şuan ikiz erkek annelerinin Allah yardimcisi olsun ikisini aynı anda yaptirmayin derim fiyati 2.500tl yaptirdik iyiki de yaptirmisiz diyorum büyüdüğünde daha zor olurdu
Sizde kolaylıkla atlatirsiniz inş simdiden geçmiş olsun
Benim kizimda var 1 haftadir rota asisindan sonra oldu 90_120 cc arasi içen kızım 3 saatte 60cc zor iciyor dr sordum arayıp annesi olabilir sen 2 saatte bir ver dedi düzelir dedı gece uykuda iciyor uyanıkken içmiyor 4gundurde inş düzelir diyorum sizde üzülmeyin bakalım sizin Dr ne diyecek yarın yazarmisiniz Dr dönüşü
Ara ara bizde yasiyoruz bu durumu dün 30 -45 cc le gunu tamamladi biri. Zorlamayla da icirilmiyokidoktora sordum sicaklardan iştahinda azalma olabilir takip edelim dedi. Bizde mamayla besleniyoruz. Icilmeyen mama 10 dakikadan fazla durursa dök yenisini yap dedi doktorumuz.kullandigimiz mamanin danisma hattini aradim o da 1 saat en fazla dedi. Ama ısıtmiyorum. Isitmanin mamayi bozacagini dusunuyorum , sizde doktorunuza bi sorun isterseniz.
Hepinize çok teşekkür ederim ben yaz ortasında ayazi yaşarken her biriniz beni ısıtmaya uğraştınız. Sizleri tanımıyorum ama tanıyor kadar şanslı ve mutlu hissediyorum kendimi. Hepinizin kahraman olduğuna eminim iyi ki varsınızTsk ederiz
Evet karton bardagi koyup üzerine bez taktim
Dus suyunu soguga yakin yapmak tehlikeli. Normalde kac derece suda yikiyorsaniz maksimum 2 derece altinda yikamalisiniz. Mesela saglikliyken 36da yikiyorsaniz atesliyken 34 olmali.O kadar güzel özetlemişsiniz ki sarılıp ağlamak istiyorum suan da omzunuzda öyle kötüyüm ki.... Covidim iyi değilim maske ile yine de o daha az virüse maruz kalsın diye mudahale etmeye çalışıyorum. Çok zorlu bir parkurdayim canımı alsalar vermeye hazırım. Şimdi kuvetine soktuk soguga yakın bir suda nasil ağladı çıkardık titriyor. Dun ben de böyleydim ateşi var çünkü nasio titriyor üstüne birsey giyindirmeden yatağına koydum şimdi nobetteyim başında anne olacağına git dagda taş ol