- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 29
-
- Konu Sahibi 2minnosannesi
Her zaman aynı olmuyor bazen 100 cc emiyor bazen 200 cc ama bu aralar hiç doğru düzgün emmedi dis çıkardı falan acaba ondan mı emmiyor ama hiç almaması çok normal gelmedi banaSağarak besliyorsanız kaç ml süt aldığını biliyorsunuzdur. Yeteri kadar almıyor mu acaba?
Mama vermek sorun değil ilk kizimi mamaya büyüttüm şuana kadar kilo alımı gayet iyiydi bebegimin bu ay zaten çok almayacağını tahmin ediyordum ama hiç almamış hatta biraz zayıflamış bile benim merakım şuana kadar yarayan sütüm bu ay neden böyle oldu sütü sonradan bebegine yaramayan olabilir mi böyle bisey yani yoksa sütüm var sagarak sütun biter diyordu herkes ama bitmedi Allaha şükür yani ben bebegim için uğraşıyorum anne sutu alsın diye ama kilo almamış buna üzülüyorumMama verin , neden mama vermiyorsunuz icergi guzel bi mama alin kulanin
Mama vermek sorun değil ilk kizimi mamaya büyüttüm şuana kadar kilo alımı gayet iyiydi bebegimin bu ay zaten çok almayacağını tahmin ediyordum ama hiç almamış hatta biraz zayıflamış bile benim merakım şuana kadar yarayan sütüm bu ay neden böyle oldu sütü sonradan bebegine yaramayan olabilir mi böyle bisey yani yoksa sütüm var sagarak sütun biter diyordu herkes ama bitmedi Allaha şükür yani ben bebegim için uğraşıyorum anne sutu alsın diye ama kilo almamış buna üzülüyorum
Çok teşekkürler gideceğim yarın doktora zaten ama problem bence sütünde değil bebeginde çünkü çok az emiyor dişleri çıktığı için mi böyle bilmiyorum geceleri neredeyse hiç emmiyorSağarak sütünüz bitmez aksine düzenli sağım yaparsanız artar. Günde kaç kere kaç cc süt aldığını not edin. Bir hafta sonra yeniden sağlık ocağına gidip tarttırın. Doktora danışın. Belki ek gıdaya başlatır belki mamaya. Üzülecek bir şey yok. Oluyor böyle şeyler maalesef..
Çok teşekkürler gideceğim yarın doktora zaten ama problem bence sütünde değil bebeginde çünkü çok az emiyor dişleri çıktığı için mi böyle bilmiyorum geceleri neredeyse hiç emmiyor
Evet az içti ama bu kadar olurmu yani hiç kilo almamakbence de 1 hafta not edin kac cc icmis toplam ve bu 1 haftada kilosu nu kadar fark etmis. icmesi gerektigi kadar icip hala kilo almiyorsa idrar yolu enfeksiyonu, demir eksikligi gibi seyler kilo alimini engelleyebiliyor. doktorunuz yonkendirir zaten sizi. ama muhtemelen dislerinin huzursuzlugu yuzunden az icmistir sutu.