Bir şeyi yoktur inşallah.Zaten doktora götürmüs ilgilenmissiniz bir şey olsaydı zaten çıkardi.Sizin ilginizden kastınız dikkatinizi tam manasıyla verememek herhalde.2 yaşında ki çocuk çok hareketli oluyor kucakta olması normal ama bundan sonrası için dikkat edin.Zaten bir bebek büyütmüşsünüz farklı bir durum dikkatinizi çeker.Saglikla büyüsünler
Bir şeyi yoktur inşallah.Zaten doktora götürmüs ilgilenmissiniz bir şey olsaydı zaten çıkardi.Sizin ilginizden kastınız dikkatinizi tam manasıyla verememek herhalde.2 yaşında ki çocuk çok hareketli oluyor kucakta olması normal ama bundan sonrası için dikkat edin.Zaten bir bebek büyütmüşsünüz farklı bir durum dikkatinizi çeker.Saglikla büyüsünler
Evet beni anladığınız için teşekkür ederim. Oğlum ileri gidiyordu ama zaten farklı olmadı dikkatimi çektiği için bu kadar üzülüyorum. 5. Ayda 4 aylık gibi
Yanlış anlşılmanın önüne geçmek için yazımı düzelttim kızımla sadece tek çocuğa verebildiğim ilgiyi veremediğimi, yere koyup egzersiz yaptırıp oynayamadığımı kastediyordum. Sizde yazıda yanlış anşamakta haklısnız
Zaten oğlum kardeşine alışsın diye bebeğimin üzerine ilk zamanlar odaklanamadım 2 çocuk var mı bilemem ama varsa anlamınızı yoksa olunca anlayacağınızı umuyorum. Asla evlat ayırmak değil bu. Ama insan zihnen ve bedenen ikiye bölünüyor ne yapsa olmuyor. İlk 3 ay sadece uyudukları beslendikleri için rahat davrandım ama geri dönüşü 3 yıl yaşlandırdı beni. Sadece keşke daha çok çabalasaydım hayıflanması kalıyor geriye