Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebeğim acill :’(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

tara1921

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
49
6
6
İyi günler hepinize. 5 aylık bir kızım var ve 1 abisi var. Kızımla abisinden dolayı ilk 3 ay ilgilenemedim 3. Ayın sonunda farkettimki hareketleri olması gerektiği gibi değil. Göz teması yok boynunu tutamıyordu ve sürekli kızımla ilgilenmeye başladım. Artık göz teması var ama nesne takibi tam diyemem boynunu tutuyor sallanmalarımız var. 6 fizyoterapiste gittm 1 i cp den şüphelendi ama 5 ide öyle bişey yok dedi ama çok endişeliyim bu aylarda bebeği benim gibi olan var mı? 2 göz doktoruna gittk 2 side problem yok 7-8 ayı bulur dedi

Genelde büyük çocuk ilgilenilmeyen olurdu ama. Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı yoktur.

ılgılenemedım derken? bıraz sey olmus emmıyor mu altına da mı bakmadınız hıc mı yuzunu gormedınız de 3 ayda farkettınız dıye bı soru yoneltsem uzmez ınsallah.. ılk cocugunuz ılgısız kalsa anlarım da.. sevmeyıp bılerek mı ılgılenmedınız suprız falan demıssınız.. bıraz degısık oldum ınsallah yawrucakta sorun yoktur

2 yaşında bize de süpriz oldu ama yanımda yardımcım vardı bebeğim sürekli uyudu
sarılıktan uyumustur başlarda.. ben rahatsız oldum bu ıcerıkten resmen.. 3. saatı gecse uykusu aklım cıkıyor kaldırp emzırıyorumm. kı uyuyabılır artık. vay arkadas.. abısıne yardımcın bakaydı..

Tabiki mamasını yaptım emzirdim altını aldım oynadım ama tek bebeğe yapılanlar gibi olmadı haliyle. Abisnden dolayı yere bırakamadım hep kucakta durdu demek istedim aslında

Hayır ilgilenemedim derken yaptığı ve yapmadığı şeyleri ilk bebekte gibi dikkat etmedim. Tabiki ihtiyaçlarında hep yanında olan bendim. Yere koyamadım hep kucakta oldu uyudu yedi uyudu sarıldık uyudu

Yardımcınızda varsa keşke büyükle biraz ilgi değişimi yapsaydınız daha minicik bebekle ilgilenmezseniz o istediklerinizi yapması çok uzun bir zamanını alır

Yardımcınızda varsa keşke büyükle biraz ilgi değişimi yapsaydınız daha minicik bebekle ilgilenmezseniz o istediklerinizi yapması çok uzun bir zamanını alır
Aalında ilgilenmemekten kastım takip edemedim yapıp yapmadıklarını yoksa ilgin üzerindeydi ama abisinden dolayı hep kucakta durdu kızım

Aalında ilgilenmemekten kastım takip edemedim yapıp yapmadıklarını yoksa ilgin üzerindeydi ama abisinden dolayı hep kucakta durdu kızım
İşte biraz daha dikkat etmiş olsanız görürsünüz. Doktorlar bieşy yok diyorsa yoktur ama ilgi ve alaka lazım şuandan itibaren

Doktorlar birsey olmadığını söylemişler . Daha fazla ilgi ile hersey yoluna girer inşallah. Sanırım kendinizi iyi ifade edemediniz yazınızda.

Tabiki mamasını yaptım emzirdim altını aldım oynadım ama tek bebeğe yapılanlar gibi olmadı haliyle. Abisnden dolayı yere bırakamadım hep kucakta durdu demek istedim aslında
kusura bakma cok degisik yazmissin hic oyle anlamadim sert yazdim o yuzden

Gercekten 6 tane fizyoterapist e mi götürdünüz..hadi 2 doktor anlarımda hadi 3 olsun 6 nedir arkadaş
Bence çocuğun hic birseýi yok sakın olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…