2Demek ki neymiş ilgilenemeyeceğimiz çocuğu yapmayacakmışız. Abisi kaç yaşında?
2 yaşında bize de süpriz oldu ama yanımda yardımcım vardı bebeğim sürekli uyudu
ılgılenemedım derken? bıraz sey olmus emmıyor mu altına da mı bakmadınız hıc mı yuzunu gormedınız de 3 ayda farkettınız dıye bı soru yoneltsem uzmez ınsallah.. ılk cocugunuz ılgısız kalsa anlarım da.. sevmeyıp bılerek mı ılgılenmedınız suprız falan demıssınız.. bıraz degısık oldum ınsallah yawrucakta sorun yokturİyi günler hepinize. 5 aylık bir kızım var ve 1 abisi var. Kızımla abisinden dolayı ilk 3 ay ilgilenemedim 3. Ayın sonunda farkettimki hareketleri olması gerektiği gibi değil. Göz teması yok boynunu tutamıyordu ve sürekli kızımla ilgilenmeye başladım. Artık göz teması var ama nesne takibi tam diyemem boynunu tutuyor sallanmalarımız var. 6 fizyoterapiste gittm 1 i cp den şüphelendi ama 5 ide öyle bişey yok dedi ama çok endişeliyim bu aylarda bebeği benim gibi olan var mı? 2 göz doktoruna gittk 2 side problem yok 7-8 ayı bulur dedi
sarılıktan uyumustur başlarda.. ben rahatsız oldum bu ıcerıkten resmen.. 3. saatı gecse uykusu aklım cıkıyor kaldırp emzırıyorumm. kı uyuyabılır artık. vay arkadas.. abısıne yardımcın bakaydı..2 yaşında bize de süpriz oldu ama yanımda yardımcım vardı bebeğim sürekli uyudu
Tabiki mamasını yaptım emzirdim altını aldım oynadım ama tek bebeğe yapılanlar gibi olmadı haliyle. Abisnden dolayı yere bırakamadım hep kucakta durdu demek istedim aslındasarılıktan uyumustur başlarda.. ben rahatsız oldum bu ıcerıkten resmen.. 3. saatı gecse uykusu aklım cıkıyor kaldırp emzırıyorumm. kı uyuyabılır artık. vay arkadas.. abısıne yardımcın bakaydı..
Hayır ilgilenemedim derken yaptığı ve yapmadığı şeyleri ilk bebekte gibi dikkat etmedim. Tabiki ihtiyaçlarında hep yanında olan bendim. Yere koyamadım hep kucakta oldu uyudu yedi uyudu sarıldık uyuduılgılenemedım derken? bıraz sey olmus emmıyor mu altına da mı bakmadınız hıc mı yuzunu gormedınız de 3 ayda farkettınız dıye bı soru yoneltsem uzmez ınsallah.. ılk cocugunuz ılgısız kalsa anlarım da.. sevmeyıp bılerek mı ılgılenmedınız suprız falan demıssınız.. bıraz degısık oldum ınsallah yawrucakta sorun yoktur
6. Aya kadar olabilir dediÇocuk doktoru görmedi mi?
Aalında ilgilenmemekten kastım takip edemedim yapıp yapmadıklarını yoksa ilgin üzerindeydi ama abisinden dolayı hep kucakta durdu kızımYardımcınızda varsa keşke büyükle biraz ilgi değişimi yapsaydınız daha minicik bebekle ilgilenmezseniz o istediklerinizi yapması çok uzun bir zamanını alır
İşte biraz daha dikkat etmiş olsanız görürsünüz. Doktorlar bieşy yok diyorsa yoktur ama ilgi ve alaka lazım şuandan itibarenAalında ilgilenmemekten kastım takip edemedim yapıp yapmadıklarını yoksa ilgin üzerindeydi ama abisinden dolayı hep kucakta durdu kızım
Evet anlayışınız için teşekkür ederimDoktorlar birsey olmadığını söylemişler . Daha fazla ilgi ile hersey yoluna girer inşallah. Sanırım kendinizi iyi ifade edemediniz yazınızda.
kusura bakma cok degisik yazmissin hic oyle anlamadim sert yazdim o yuzdenTabiki mamasını yaptım emzirdim altını aldım oynadım ama tek bebeğe yapılanlar gibi olmadı haliyle. Abisnden dolayı yere bırakamadım hep kucakta durdu demek istedim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?