5 aydir gecmeyen kasinti ve kabarcik?

Hipit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
12
1
27
Kasim basinda sadece elimde baslayan kabarcik ve kasinti icin cildiyeye gittim egzama baslangici diyerek krem ve ilac verdi, ikisini de kullanil bitirmeme ragmen gecmedi ve bir bucuk ay sonraya buldugum randevuda uyuz dendi o sirada butun vucudumda cikmaya basladilar uyuz icinde krem ve ilac verildi yine gecmedi, suan daha da fazlalar cevremds kimseye bulasmiyor ama ne yaptiysam gecmedi de sartlar malum randevu bulamiyorum buldugum da iptal oluyor, ne olabilir bunlar kasintiyi nasil azaltabilirim ??

Eklentiler

• 072A545C-3163-45BF-B958-7696DD2A7AAC.jpeg
    105,8 KB · Görüntüleme: 6.563
  • D911A0F3-EB7F-47E9-9840-86AEA00AB800.jpeg
    86,5 KB · Görüntüleme: 2.226
bende de var sık sık duş alıyorum duştan sonra biraz rahatlıyor kaşınması geçiyor ama sonra yine başlıyor. bazen gece uykumdan uyanıyorum kaşınmasına. dirseklerimin iç tarafı yara olacak hale geldi kupkuru oldu valla, bıktım ben de artık

Doktora göründğn mü hiç ne dediler, deliricem artık

Ne olduğunu bilmiyorum ama şu ve elma sirkesi karıştırıp pamukla surseniz belki rahatlarsıniz.

Tavuk derisi hastalığı denen bı hastalık varmış. Nadir de olsa kaşıntı gorulurmus. Doktorlardan daha iyi bilemem ama bı araştırıp bakın isterseniz. Bu hastalık için de aynısı söylenmiş bir konu var ki böyle döküntü ve kaşıntılar genelde yenilip icilenlerle alakalı olarak kaşıntı seviyesi ve döküntü sayisinda artma gosterirler. Takip edin kendinizi derim.

Bu rahatsızlık ocak ayından beri bende de var. Kaşıntılı kabarcıklar oluyor. Ben de iki kere uyuz tedavisi gördüm. Ama geçmedi evde çocuğum var eşim var onlara da bulaşırdı çoktan öyle olsa. Çok çaresizim. Çözüm bulan tam olarak neden olduğunu bulan var mı

Uyuz degil dermatit egzama kullandığın deterjan sampuan dus jeli sivi sabunu degistirirsen gecer ama bitmez maalesef

Wikinson pomad kullanin uyuza bende suan tedavi görüyorum cok etkili bir kewm ama cok kötü kokuyor

Merhaba kaç kere kullanmak gerekiyor yani 3 gün üst üste geçmezse tekrar 3 günlük döngüye mi giriyor ?
Evet 3 gün 24 saat arayla bu sicaklarda cok zor. Ve 1 hafta sonra tekrarlancak. Internette yeni bir ilaca denk geldim sca-beks diye yorumlarimcok iyi millet 1 haftada geciriyomus onu siparis ettim Bugun. Benim tekrarladi pomadin2 ay öncede kullandim

Sıcak bir yana çalışıyorum o şekilde işe gidemem bu kaşıntı çok sıkıntı olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…