5 aydır bulamadım :(

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
812
288
103
34
Merhaba arkadaşlar ben Ankara'da oturuyorum.Önlisans Bilgisayar Programcılığı mezunuyum.Ama kendi bölümümle alakalı hiç iş yapmak nasip olmadı daha çok ön muhasebe-sekreterlik hatta çay temizlik bile yaptım şuanda iş arıyorum ama yok bu arada açıköğretim kazandım çalışma ekonomisi oluyorum ama 2 sene kadar çalışmam lazım yani olabilecek uygun iş ilanlarına başvuruyorum ya çağırıyorlar olmuyor yada görüntülüyorlar cv'mi olmuyor ben anlamadım görüşmeye abartılı olmayacak şekilde temiz kendime göre bakımlı gidiyorum ve kendimi güzel ifade ettiğimi düşünüyorum cv'mi de güncelledim ama yok yok tamam nasip değilmiş sağlık olsun ama üst üste olunca kafayı yemek işten değil evet bir yerde eninde sonunda olucak ama lütfen manevi destek ve önerileriniz çok önemli şimdiden çok teşekkür ederim.

Maalesef herkesin hayatı bu. Teselli cümlesi değil ama.

Maalesef. Lisans mezunları bile iş bulamıyor, size naçizane tavsiyem bölümünüzü 4 yıla tamamlayın. Konunuz derya deniz, birçok alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye devam ettikçe güzel fırsatlar çıkacaktır karşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…