5 aylık ama 4 aylık gibi duruyordan kastınız fiziksel olarak mi?Persentil değerlerinin içinde mi bebeğiniz?Doktora da goturmussunuz bı sorun olsa söylerlerdi.Anlattiklarinizda ben bı sorun göremedim.Her bebeğin gelişimi farklıdır.Goz takibinin yeni başlaması gayet doğal geldi bana.Onunla bol bol konuşun.Sacma bile olsa
Ben bebeğimle 24 saat konuşuyorum.Bebek arabamız evde duşa girsem karşıma koyuyorum,ev işi yaparken yanımda.Ona yaptıklarımı anlatıyorum,saçma sapan şarkılar uyduruyorum,YouTube dan şarkı açıp dans ediyoruz.Bebek şarkılarından pek hoslanmio Nil Karaibrahimgil dinlioruz birlikte.Ben de söylüyorum bayilio bebeğim
Onun şarkıları tekerleme gibi ya sanırım ondan hoşuna gidio.Caninizi sıkmayın doktorunuz da sağlıklı demiş zaten.Sadece interaktif iletişimi artırın ve bol bol kas guclendirmek için egzersizler yapın.Sikilinca bırakmak gerekmiş.Ben de öyle yapiorum.Biraz ara verip tekrar yapiorum ya da egzersiz değiştiriorum.Egzersizler esnasında onunla aynı seviyeye gelip göz teması kurun.Mesela tummy time esnasinda siz de onun pozisyonunda yerde yatıp gozlerinin içine bakıp konuşun.Bayilicaktir
Güle güle büyütün bebeginizi