- 18 Mart 2009
- 847
- 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bir arkadaşım vardı 3 ay önce doğum yaptı doğuma midesi bulanmış ve kusmuş olarak girdi yani 9 ay sürdü bulantıları korkma bünye meselesi
normaldir canım arada bir olması benim hiç kusamam olmadı ama benimde arada midem bulanıyo.bende gazmı bebiş mi oynuyobi türlü ayıramıyorum ama bebiş diye kandırıyom kendimi
aman napiyim.benim kız biraz mıymıntı olucak heraldekaydirigubbakcemile3
Ben 28 haftalik hamileyim hala bulantim ve sabah cikartmam var sizlerdeki gibi...Sanirim doguma kadar surecek..Biktim artik hele sabahlari eziyet benim için.....kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bende 21. haftama girdim suana kadar hıç bulantım olmadı ama bu aralar midem bulanıyor cıkarmıyorum ama bişide yemekte zorlanıyorum sanki yersemde yedimlerimin hepsi bogazımda duruyor asagı inmiyor asagı dogru egilince hepsini cıkaracakmısım gibi oluyor gun içinde ozellikle geceleri burnum cok kotu oluyor resmen grip oluyorum sabaha bişeyim kalmıyor bana ne oluyor anlamıyorum
canım benim hiç aşermelerim olmadı
yani öyle soğan kokusu yememk görüntüsü filan hiçbişeyden midem kalkmadı tiksinmedim
ama en başından beri sabah uyandıgımda bi tuhaflık olurdu midemde lavobaya gitmemle sarı safrayı atardım ilk başlarki kadar sık olmasada bu 5. ayın sonua kadar sürdü korkma normladir yani
arkadaşlar merhaba 19+4 haftalık hamileyim fakat arada hala midem bulanıyor ve sabahları safra çıkarıyorum. mide bulantısı bukadar uzun süren varmı die merek ettim.
Korkuyorum bebeğime bişey oldu buda onun belirtisi diye. :a015: :uhm:
bende 21. haftama girdim suana kadar hıç bulantım olmadı ama bu aralar midem bulanıyor cıkarmıyorum ama bişide yemekte zorlanıyorum sanki yersemde yedimlerimin hepsi bogazımda duruyor asagı inmiyor asagı dogru egilince hepsini cıkaracakmısım gibi oluyor gun içinde ozellikle geceleri burnum cok kotu oluyor resmen grip oluyorum sabaha bişeyim kalmıyor bana ne oluyor anlamıyorum