• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Ayda 36 Kilo verdiren çay ...deneyen varmı kızlarrr

goflet

▐▬▌er Şey Güzel Olacak.!!
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
256
1
26
İstanbul
tv de izledim ...yarın aktardan alıcam ..bu konuyla ilgili bilgisi olan deneyen varmı arkadaşlarrr...!!!!

-BARUT AĞACI KABUĞU

2-MATE
3-CİNNEMA
4-YEŞİL ÇAY
5-FUNDA YAPRAĞI
6-ÇOBAN ÇÖKERTEN
7-BEYAZ TOP KEKİK
8-SİNİRLİ OT
9-BİBERİYE

selammm
9 lu çayı duyar duymaz zıpladım aldım ve çok memnunum şöyleki
sabah aç karnına hemen içiyorum ve inanın saat 12 oluyo ben hala tok
hissediyorum kendimii saat 14 sıralarında yiyorum güzelce karnımı doyuruyorum ekmeği kestim
abur cubur yok (bazen tatlı kaçamaklarım oluyo:) yemekten 2 saat sora tekrar içiyorum ve yine tokluk hissi yatmadan 2 saat önce meyve
yiyorum yoğurt falan günde 20 dk yürüyüş ip atlıyorum aklıma geldikçee 10 tane mekik anca çekebiliorum
ve acaip şekillenmeye başladım. 62 kg idim şimcik 58 oldummm :))
(bi ara dukana başladım gerçi saolsun dukan amcamın da çok faydası oldu kg vermemde ama uzun vadede çekilcek dert diil die vazgeçtim:))

ama bu çayı içmezsem hep bişiler tırtıklamak istio canım açlıktan diil hani can sıkıntısından
onu engellio tavsiye ederim.... ama sakın bi lokmada olsa bişi ağzınıza attıysanız çayı içmeyin bi işe yaramıo insanın içi kıyılıyo tamamen açken için:34:

selammm
9 lu çayı duyar duymaz zıpladım aldım ve çok memnunum şöyleki
sabah aç karnına hemen içiyorum ve inanın saat 12 oluyo ben hala tok
hissediyorum kendimii saat 14 sıralarında yiyorum güzelce karnımı doyuruyorum ekmeği kestim
abur cubur yok (bazen tatlı kaçamaklarım oluyo:) yemekten 2 saat sora tekrar içiyorum ve yine tokluk hissi yatmadan 2 saat önce meyve
yiyorum yoğurt falan günde 20 dk yürüyüş ip atlıyorum aklıma geldikçee 10 tane mekik anca çekebiliorum
ve acaip şekillenmeye başladım. 62 kg idim şimcik 58 oldummm :))
(bi ara dukana başladım gerçi saolsun dukan amcamın da çok faydası oldu kg vermemde ama uzun vadede çekilcek dert diil die vazgeçtim:))

ama bu çayı içmezsem hep bişiler tırtıklamak istio canım açlıktan diil hani can sıkıntısından
onu engellio tavsiye ederim.... ama sakın bi lokmada olsa bişi ağzınıza attıysanız çayı içmeyin bi işe yaramıo insanın içi kıyılıyo tamamen açken için:34:
cnm 62 den ne kadar zamanda 58'e düştün??

dün aldım kullanmaya başladım kızlarr bakalım nolıcakk

29/haziran........ 72.200 = hedefim 65

1 haftadır içiyorum 1.8 kg gitti.İnşallah yan etkisi yoktur.Ben hazır yeşil kutuda satılanlardan aldım.

form plus poşet çayı kullanıyorum ben içinde de bu saydıklarından bazıları var acaba aynı etkiyi gösterirmi..iyi zayıflamışsın darısı bizim başımıza :)

yuh 36 kilo mu? bi ilkokul çocuğu çıkartcak içinizden öyle mi? yemişler sizi inanmayın bunlaraaa. hayvan gibi diyet yapanlar bile zor veriyor o kiloyu. günde 1400 kalori zarar etmeniz lazım ki bu da bir lokma bile yememeye denk geliyor. ha, belki o hayvani diyetleri yapıp üstüne tesadüfen bu çayı içenler kerametin kaynağını bu çay sanıyordur.

yuh 36 kilo mu? bi ilkokul çocuğu çıkartcak içinizden öyle mi? yemişler sizi inanmayın bunlaraaa. hayvan gibi diyet yapanlar bile zor veriyor o kiloyu. günde 1400 kalori zarar etmeniz lazım ki bu da bir lokma bile yememeye denk geliyor. ha, belki o hayvani diyetleri yapıp üstüne tesadüfen bu çayı içenler kerametin kaynağını bu çay sanıyordur.

hayvan gibi diyet yapanlarrrr...!!!! yuhhhh kelimesii.....!! bu nasıl bir hitap bu nasıl bir yorumdur ...!!!

5 ayı haftalıga bölersek 1 .800 gr gibi cıkıyor sonuç ...bunu aşşalıcak dambul bumbul yorum yapacak mevzu göremedim..

Bende birinden duydum bu çayı üç günde üç kilo vermiş hemen aldım karışımı yaptım fakat çok acıydı içemedim ölçülerini nasıl ayarlıyorsunuz ?

Bende birinden duydum bu çayı üç günde üç kilo vermiş hemen aldım karışımı yaptım fakat çok acıydı içemedim ölçülerini nasıl ayarlıyorsunuz ?
cnm kaynamış bir su bardagı suyun içine butün hepsinden bir tutam konulacak sekilde..barut agacınıda dügme büyüklügünde kırıp kotuyorum içine

:119:- Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.:119:
:119:
:119:- yarın gece Berat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.:81:
:70:
:71::71::71:

Son düzenleme:
:119:- Bin aydan daha hayırlı bu mübarek gecenin büyüsüne kapılmanız dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.:119:
:119:
:119:- yarın gece Berat gecesi. Dua edelim.. Yürekler bir atsın bu gecede, günahlarımız affolsun. iyi kandiller.:81:

:70:

:71::71::71:
​aminnnnnnn......iyi kandillerrrrrrrrr:))

29/haziran........ 72.200 = hedefim 65

quote_icon.png
goflet kullanıcısından alıntı
​1/tem...........71.900

​

3/tem.............71,600

5/tem...............71.300

Back