fsh kaç çıktı ? ben geçen hamileliğimde 11 fsh ile ikizlere,şimdiki hamileliğimde de 16 fsh ile yine ikizlere tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım...
Allah nasip ederse 4 bebeğin mi olacak toplamda?
Arkadaslar tesekkür ederim önerileriniz icin FSH degerim 15 doktora gidemiyorum malum yurtdisindayim ve burada Weihnachten tatili var ve 04.01.2010 tarihine kadar bütün doktorlar kapali normalde dogum kontrol tabletini biraktiktan sonra esim korunmaya basladi sadece adettim gelecegi gün korunmadik ama 2 saat sonra adet oldum ve 6 gün kanamam sürdü idrar testinde negatif cikiyor sizce hamile olabilirmiyim ayrica hicbir belirtide yok adet gecikmesi ve kasik agrilari haric sizce kasik agrisi baska neden olur?
Canim hap kullanmadan önce adetlerim +-2 gün sekme yaparken hap kullaninca düzenliydi hapi birakinca olanlar oldu ay ben bir dahaki haftayi nasil bekliyecegim hamile olabilirmiyim diyorum ama hicbir belirtide yok cildiracagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.:uhm:
Canim hap kullanmadan önce adetlerim +-2 gün sekme yaparken hap kullaninca düzenliydi hapi birakinca olanlar oldu ay ben bir dahaki haftayi nasil bekliyecegim hamile olabilirmiyim diyorum ama hicbir belirtide yok cildiracagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.:uhm:
2 denememiz derken normal hamilelik mi yoksa kimyasal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?