Arkadaslar ben 5 ay önce bebek sahibi olmak icin dogum kontrol hapini biraktim ve ilk iki ay 25 gün ara ile kanamam oldu daha sonra doktor FSH degerini yüksek oldugunu söyledi ve ben bitkisel kürlere basladim ve 29 günde bir adet olmaya basladim 2 ay boyunca düzenli olarak ve gecen ay 13 kasimda adet oldum ve 6 gün sürdü hersey normale döndü derken 22 kasimda ciddi bir idrar yollari enfeksiyonu ve grip oldum:bbo: ve 24 kasimda cok az pempe renkte bir kanamam oldu doktora gittim ve hersey normal dedi ve kanamanin sebebini bulamadi ben o gün civanpercemi ve adacayi icmistim belki ondan diye düsündüm ve normalde 11 aralikta olmasi gereken kanama halen olmadi ve ben biri doktor tarafindan yapilan idrar testini 5 defa yaptim ve sonuc negatif kasiklarimda agri ve arada karnimda ve belimde agrilar var bu arada doktor vajinal muayenedede birsey bulamadi 5 ay öncesine kadar yersey yolunda iken bebek istemiyle beraber bütün aksilikler beni buldu lütfen bana bilgilerinizi tercübelerinizi yazarmisiniz sizce adet gecikmesi normalmi ?Bu durumda olan arkadaslar varmi simdi korkum ya birdaha adet olamazsam eskiden kanamaya katlanamazken simdi kanama görmeyi özledim psiklojim bozuldu cildirmak üzereyim lütfen yardim edin sizce bir daha adet ne zaman olurum tabletle olmak istemiyorum cünkü tembelik olusacagini düsünüyorum baska yöntem varmi sizce Allahim menepozami girdim yoksa zaten FSH da yüksekti 15 di ne yapacagim ben simdi artik cocugum olmazsa :uhm:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 ay önceki hayatimi özledim
- Konu Sahibi Destan35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?fsh kaç çıktı ? ben geçen hamileliğimde 11 fsh ile ikizlere,şimdiki hamileliğimde de 16 fsh ile yine ikizlere tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım...
Allah nasip ederse 4 bebeğin mi olacak toplamda?
A
AdaEge
Ziyaretçi
Allah nasip ederse 4 bebeğin mi olacak toplamda?
Melek kızım ve melek oğlum dr ihmali yüzünden mezardalar şu an...şimdi kardeşlerine hamileyim........
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
arkadaşım reglin gecikyorsa ya strestendir yada kist veya hormonlarında olan bir aksaklıktandır( polaktin, fsh hormonu yüksekliği gibi) peki doktora gittin mi bu geciktiğinde yani daha reglin gelememiş yaa... Bence regli döngün 35 günü geçtiğinde doktora git ve eğer şimdide öyleyse git ve muayene ol kan testi de yapar doktor hormonlarına bakar. Eğer bir problem yoksa stresten de olmuş olaiblir o zaman adert söktürücü hap verir ve yumurtalığının sağlığı için belkide doğum kontrol hapıda verir reglin düzenli olsun diye. Ama en önemlisi stres yapmamak ve doktora görünmek kendi kendini stres yapma nedenini bil ona göre davran canımm....
Arkadaslar tesekkür ederim önerileriniz icin FSH degerim 15 doktora gidemiyorum malum yurtdisindayim ve burada Weihnachten tatili var ve 04.01.2010 tarihine kadar bütün doktorlar kapali normalde dogum kontrol tabletini biraktiktan sonra esim korunmaya basladi sadece adettim gelecegi gün korunmadik ama 2 saat sonra adet oldum ve 6 gün kanamam sürdü idrar testinde negatif cikiyor sizce hamile olabilirmiyim ayrica hicbir belirtide yok adet gecikmesi ve kasik agrilari haric sizce kasik agrisi baska neden olur?
A
AdaEge
Ziyaretçi
Arkadaslar tesekkür ederim önerileriniz icin FSH degerim 15 doktora gidemiyorum malum yurtdisindayim ve burada Weihnachten tatili var ve 04.01.2010 tarihine kadar bütün doktorlar kapali normalde dogum kontrol tabletini biraktiktan sonra esim korunmaya basladi sadece adettim gelecegi gün korunmadik ama 2 saat sonra adet oldum ve 6 gün kanamam sürdü idrar testinde negatif cikiyor sizce hamile olabilirmiyim ayrica hicbir belirtide yok adet gecikmesi ve kasik agrilari haric sizce kasik agrisi baska neden olur?
kist varlığında.....
haskena dogum kontrol hapini kullanmadan önce adetlerin düzenlimiydi??? sana kendimden örnek vereyim benim korunmadan önccede adetlerim düzensizdi ve hap kullanirken hersey süperdi heray adet oluroydum tam bir sene kullandim ve bende bebek arzusuyla biraktim ilk iki ay normal geldi ve 3üncü aydan itibaren adetlerim sasmaya basladi tekrar 2 ay boyunca adet olmadim ama hic bisey yoktu bu tamamen hapin dengesizliginden oluyor hormonlarin terkar yerine gelmesi biraz zaman aliyor o yüzden zaten hap 7ay ile 1 sene arasi korur derler hormonlar yerli yerinde olmadigi icin o yüzden bence fazla kafana takma strestende gecikmis olabilir sen doktorlar acilana kadar bekle yine fazlada düsünmemeye bak haftaya tekrar bir test yap gerekiyorsa pembe akintin olmussa belki hamilelik olabilir ve testlerde cikmamis olabilir ozamana kadar gelmezse regelin kesinlikte doktora git derim pco baslangici olabilir.ihmale gelmez böyle seyler menapoz degildir merak etme
A
AdaEge
Ziyaretçi
Canim hap kullanmadan önce adetlerim +-2 gün sekme yaparken hap kullaninca düzenliydi hapi birakinca olanlar oldu ay ben bir dahaki haftayi nasil bekliyecegim hamile olabilirmiyim diyorum ama hicbir belirtide yok cildiracagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.:uhm:
Tüp bebek doktorum yasmin kullanımının tahlillerde fsh yı yüksek çıkartabileceğini söylemişti.......
Canim hap kullanmadan önce adetlerim +-2 gün sekme yaparken hap kullaninca düzenliydi hapi birakinca olanlar oldu ay ben bir dahaki haftayi nasil bekliyecegim hamile olabilirmiyim diyorum ama hicbir belirtide yok cildiracagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.:uhm:
fazla kafana takma benim kardeşimde senle aynı sorunu yaşadı 1,5 yıl korundu sona bebek isteyince bırakdı doğal olarak... bu defada adet oluşu 45günde bir gibi olmaya başladı derken kesildi.... iltihap dediler şu dediler bu dediler 8 ay tedai gördü ve 8 ay sonunda tedaviler sonuç verdi... düznli olmadığından dolayı adeti hamile kaldığını nerdeyse 2. aya girerken farketti. merak etme dokrorlarına inan başka boş laflarıda düşünme allahn izniyle olur bebişin. kız kardeşim benden 2 yaş ufak şuan ikinciye hamile:)kızı 4 yaşında ikinciside erkek 6 aylık hamile bense bebek için tedavi görüyorum tabi o benden önce evlenince böyle oldu... mevlam herşeyi yeri zamanı gelince verecekdir. içini ferah. tut. sende kızkardeşim gibi biri kuçağındayken bi bakacaksın ikinciye hamilesin. kız kardeşimde erken menopoz diye korktu neler dendi geçmiş gün değerleri bilmiyorum ama 8 ay sonra tedaviler yanıt verdi. sabır ve dua ...... allah yardımcımız olsun.
- 16 Nisan 2009
- 196
- 0
- 116
2 denememiz derken normal hamilelik mi yoksa kimyasal mi ?
normal değil canım, normal yollarla adet göremiyordum
dediğim gibi yılda ancak 1-2 kez normal adet görüyordum
ilaç tedavisiyle yumurta oluşturup doktor takip ediyordu
2. yumurta oluşumunda bebek haberini aldım diyeyim o zaman