5.Ay ama kilo almıyor veriyor

Dilek_ibrahim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
16
3
37
arkadaşlar eşim 5 aylık hamile yanlız kilo almak yerine kilo veriyor ve dışarıdan hamile olduğu anlaşılmıyor bile hala. göbeği hiç büyümedi. yediklerini sürekli çıkarıyor.

bunun için ne önerirsiniz.? doktor kontrolünde serum tedavileri felan varmı acaba?

bu kilo vermenin zararlı olduğunu biliyorum ama ne kadarı zararlı bir ayda iki kilo veriyor

bende ilk 3 ay kılo verdim bişey yiyemedim şimdi 6 aylık ama 2 3 kılo aldım endişelenecek bişey yok yani düzelir sonra iştehı açılır normal bence.ama çok bulanıyosa serum taktırırsınız bende taktırmıştım faydası oldu telaşlanmayın bence

bu kadar çok kusması varsa halsiz düşmüştür.serum alsın mutlaka,kendini iyi hissedecektir.Serum içine mide bulantısı için ilaç katarlarsa,iştahınada iyi gelir.kilo vermesi çok normal.bende 6 kilo verim,almak şöyle dursun:))
tiroid testleri yaptırdınızmı?(t3,t4,tsh) eğer hipertirois olmuşsa,bulantılar geçmeyebilir ve kilo kaybı devam eder.ben ilk 3 ay mahvoldum kusmalardan,meğer hipertiroi olmuşum.şimdi ilaca başladım.
eşiniz öncelikle hastaneye gitsin,şöyle buyukçe bir serum alsın.zararı yok endişe etmeyin.bakın yuzune nasıl renk gelecek..çook geçmiş olsun..

eşinizle bu derece ilgilenmeniz hoş..doktoru size gereken bilgiyi verecektir. ilk aylarda zaten bebek beslenir eşinizden. şu durumda eşinizin sağlığı çok önemli. bu kadar kilo kaybıda mantıklı değil. doktorunuz rutin kontrollerde size birşey söylemiyor mu ?

öncelikle insalah esinizde bisiy yoktur diyeyim..ama bana garip geldi kadinlar kulübünde sizin ne isiniz var??

arkadaş eşinin adına msj atmış olmalı..ilk üç ay normal belki ama 5. ayda hala devam etmesi iyi değil bence..bebeğin hızla geliştiği dönem..bence doktor olayı takibe almalı..belki başka bir sorun vardır..

evet eşim bu sitede sürekli bana bilgiler gösteriyordu. bende kilo kaybına uğrayınca endişelendim sizlere sormak istedim. o normal görüyoda ben daha endişeliyim ondan.

dr danışmalısınız..ayrıca vitamin kullanmıyor mu eşiniz...??serum takviyesi yapılır büyük ihtimalle..

arkadaşlar eşim 5 aylık hamile yanlız kilo almak yerine kilo veriyor ve dışarıdan hamile olduğu anlaşılmıyor bile hala. göbeği hiç büyümedi. yediklerini sürekli çıkarıyor.

bunun için ne önerirsiniz.? doktor kontrolünde serum tedavileri felan varmı acaba?

bu kilo vermenin zararlı olduğunu biliyorum ama ne kadarı zararlı bir ayda iki kilo veriyor

Bir süre sonra iştahı düzelir birden kilo almaya başlar ama o zamana kadar sıvı takviyesi yapar doktorlar.Bol bol su içsin...

X