• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası 5 Anaokulu arasından birini seçmem gerekiyor?Ama hangisi :(Yardım.....

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

firefly38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
180
3
116
Merhaba ,

39 aylık bir kızım var.Şimdiye kadar ben baktım.Ama artık hem kendim hemde onun için bir okul eğitimi alması gerektiğini düşünüyoruz.Kartal da oturuyorum.Bize yakın olan okullar arasında bazılarını eleyip 5 e indirdik.

Park Akademi
Okan koleji
Elma Ağacı
Milenyum Çizgi
Doğa koleji

Arasında kaldık.Fiyatlarda etkili tabi ama önemli olan kızımın emin ellerde iyi bir eğitim alması.Var mı öneris veya tecrübesi olan anneler.Lütfen bir fikir fverin.Yarın seçimi yapmam lazım:(:18:

Merhaba ,

39 aylık bir kızım var.Şimdiye kadar ben baktım.Ama artık hem kendim hemde onun için bir okul eğitimi alması gerektiğini düşünüyoruz.Kartal da oturuyorum.Bize yakın olan okullar arasında bazılarını eleyip 5 e indirdik.

Park Akademi
Okan koleji
Elma Ağacı
Milenyum Çizgi
Doğa koleji

Arasında kaldık.Fiyatlarda etkili tabi ama önemli olan kızımın emin ellerde iyi bir eğitim alması.Var mı öneris veya tecrübesi olan anneler.Lütfen bir fikir fverin.Yarın seçimi yapmam lazım:(:18:

Bugün bütün günümüzü ayırıp tek tek inceledik gidip gördük. okan ve doğa haricinde hepsini eledik.Şimdi ikinindn birini seçicez.Ama hangisi ?

Back