rica ederım gercektende cok doyurucu simdi yedım 2 tane baharatlayıpdoyurucu görünüyor...paylaşımın için teşekkürler canım...
bende varım.yarın başlıyorum... 168 boy, 62 kıloyum.hedefım 55. her gun yazıcam destek olalım bırbırımıze.sabredersek odulu mukammel olacaga benzıyor...
slm kızlar.sağlıklımı sizce bı diyet. 3 gün boyunca patates kafamda soru işaretleri kladı. çıktı aldım arkadaşlara verdim. p.tesi başlayalım diyoruz ama bakalım.patatesleri baharatlasak olmaz mı tuz yok sanırım.
slm kızlar.sağlıklımı sizce bı diyet. 3 gün boyunca patates kafamda soru işaretleri kladı. çıktı aldım arkadaşlara verdim. p.tesi başlayalım diyoruz ama bakalım.patatesleri baharatlasak olmaz mı tuz yok sanırım.
ohh maşallah.. hep destek tam destekle bu ısı basarıaz..gel arkadaşım başlayalım yarışalım bu sabah hemen tartıldım 500 gr vermişimmmmmmm heyooooooooo
canım bende bunu dusunerek soyle yaptım bugun;
sabah: patatese salatalık domates marul lımon baharat ekledım.yağsız tuzsuz tabı
öğle: patatese yoğurt ekledım sarımsaklı.( sarımssak doğal antıbıyotık yogurtta dıyetlerın ve beslenmenın olmazsa olmazı)
akşam: evde ne yemek varsa 2 kasık eklıyorum(ben cok cok gec uyurum buna ragmen 18:00 da kestım yemegı)
sureklı patatesde kabız yapmasın dıye yeşil çayın yanında kuru kayısı yedım hem dengelıyor hemde tatlı ıhtıyacını karsılıyor..
şimdilik bukadar.sizde degısık alternatıflerınız varsa paylasırsanız sevınırım.
canım ya bende denemek ısterım ama ben cay ıcmeden nasıl durcam cay ıcın denmıyo bırde meyve hıc yemıyom desem yerıdır meyve yenmesı gereken gunlerde ne yıcem bıraz yardım etsenız de bende baslasam on kılo vermem gerek yazda geldı kapıda vallla ama ben de halen sıskoyum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?