Benim de kanamam gelmişti gittiğimde kesenin çevresinin bozulduğunu düşükle sonuçlanacağını yarın gelip birdaha kan vermek gerektiğini söylemişti verdiğimde değer düşmüştü kürtaj etmişlerdi sizde düzenli bir şekilde ilacını için ve tuvalet hariç yerinizden kalkmayın yatınMerhaba kizlar ben 5,5 haftalik gebeyim bugun adet olmam gereken gundu ve sabah cok ufak bi pembelik leke geldi acile ozele gittim daha once ki ultrasonda kesem net degildi ama gorundu demisti doktor simdi ki goruntu bunlar doktor benj korkuttu henuz kalbini duyamadigini kesenin net sekilde olmadigini eger haftaya kalbini duymazsan kurtaj olabilecegimi soyledi progesteron verdi ben cok uzuldum ama inandirici da gelmedi anlayan varsa ultrasondan yardimci olur mu Tesekkurler simdiden kese boyutu 9 mm bebek 27 mm yaziyor yanlis anlamadiysam
Cok gecmis olsun ya insallah oyle bi durum olmaz yaBenim de kanamam gelmişti gittiğimde kesenin çevresinin bozulduğunu düşükle sonuçlanacağını yarın gelip birdaha kan vermek gerektiğini söylemişti verdiğimde değer düşmüştü kürtaj etmişlerdi sizde düzenli bir şekilde ilacını için ve tuvalet hariç yerinizden kalkmayın yatın
Amin kuzum bol bol yat rabbim yardımcın olsunCok gecmis olsun ya insallah oyle bi durum olmaz yailaci ictim yatiyorum suan rabbim yardim etsin insallah
Ust sol kosede ki olculer kese olcusu 0.91 cmNeye dayanarak inandırıcı gelmedi anlamadım. Doktor keseyi düzensiz bulmuş demek ki. Önemli olan kalp atışı. Şimdilik ne desek havada kalır. Ama ölçüleri yanlıs anlamışsınız. Sonuçta kesenin 3 katı bebek olamaz. Genelde ilk zamanlar crl ile ölçülür kese de bebek de ama o ölçüyü göremedim ben.
Tamam şimdi anladım. Evet bi iç bi dış ölçmüşler ilk yazdığınız ölçüler farklıydı. Kese evet pürüzsüz durmuyor ama mühim olan kalp atışı. Belki kese kendini toplar. Kalp duyulursa rahatlarsınız.Ust sol kosede ki olculer kese olcusu 0.91 cm
Bebek de 0.27 cm yani 3 milime yakin olmasi gerrken bu degilmi ztn ?
Tamam şimdi anladım. Evet bi iç bi dış ölçmüşler ilk yazdığınız ölçüler farklıydı. Kese evet pürüzsüz durmuyor ama mühim olan kalp atışı. Belki kese kendini toplar. Kalp duyulursa rahatlarsınız.
Evet insallahTamam şimdi anladım. Evet bi iç bi dış ölçmüşler ilk yazdığınız ölçüler farklıydı. Kese evet pürüzsüz durmuyor ama mühim olan kalp atışı. Belki kese kendini toplar. Kalp duyulursa rahatlarsınız.
Çok geçmiş olsun mevlam bir daha yaşatmasınMalesef bugun dusuk gerceklesti kanamam cok hafifleke gibiydi hastaneye gittim ultrasonda keseyi goremediler hcg degerim 4400 den 2250 ye dusmustu doktor dusuk gerceklesmis dedi ama ben bi belirti gormemistim eve geldikten bi kac saat sonra dusukde ayni normal bi leke ve kanama devam ederken bi anda dustugunu gordum butun halde dustu insallah rabbim tekrar nasip ederUzucu bi durum ama napalim sagliksiz gebelikmis belliki tuttunamadi
Tesekkur ederim canim amin insallah tez zamanda rabbim isteyen herkese evlat nasip etsinÇok geçmiş olsun mevlam bir daha yaşatmasın
Amin inş bizimde yüreğimiz ağzımızda . 4 5 haftalık dedi boş kese olabilir gelişmiyor dedi sonlandırma dedi kabul etmedim verdiği ilaçları kullanmaya devam ediyorum bırak dese de yarın başka doktora gideceğiz..Tesekkur ederim canim amin insallah tez zamanda rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Canım bu haftalar lekelenmeler olabilir sen kendini çok yorma ki kalp atışları 7. Hafta gibi net duyuluyor o zaman kadar bekle ve asla tek doktorla yetinme derim .Ben 13. Haftaya kadar hep lekelenme yaşadım .Progesteron iğne kullandım .Lütfen sen de farklı bir doktora daha görün .Ust sol kosede ki olculer kese olcusu 0.91 cm
Bebek de 0.27 cm yani 3 milime yakin olmasi gerrken bu degilmi ztn ?
Çok geçmiş olsun canım sağlıksız bir gebelik demek ki .Allah sağlıklı evlatlar nasip etsinMalesef bugun dusuk gerceklesti kanamam cok hafifleke gibiydi hastaneye gittim ultrasonda keseyi goremediler hcg degerim 4400 den 2250 ye dusmustu doktor dusuk gerceklesmis dedi ama ben bi belirti gormemistim eve geldikten bi kac saat sonra dusukde ayni normal bi leke ve kanama devam ederken bi anda dustugunu gordum butun halde dustu insallah rabbim tekrar nasip ederUzucu bi durum ama napalim sagliksiz gebelikmis belliki tuttunamadi
Cok gecmis olsun insallah size tuttunur ben 3 doktora gittim hepsinde hemen hemen ayni seyleri soyledi benim son adet tarihine gore 8 haftalik olmasi lazimdi ama doktor 5,5 6 diyordu ama kalbini duyamadan dusuk yaptimAmin inş bizimde yüreğimiz ağzımızda . 4 5 haftalık dedi boş kese olabilir gelişmiyor dedi sonlandırma dedi kabul etmedim verdiği ilaçları kullanmaya devam ediyorum bırak dese de yarın başka doktora gideceğiz..
Tesekkur ederim canim amin evet hayirlisi buymus insallah tez zamanda rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun canım sağlıksız bir gebelik demek ki .Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun size . Allahım bir daha yaşatmasın. Maalesef benim de aynı süreç bugün 2 doktora da gittik ikisi de aynısını söyledi. Geç döllenme vs diyelim bu bebek 7 haftalık 9mm olması imkansız dedi tamam bekleyelim ama sağlıklı değil ve rahmine yapışırsa senin sağlığını tehdit edecek dedi ve maalesef düşecek gibi durmuyor dedi . Sağlığın yerinde önemli olan bu dedi. Gebe kalmanı etkileyecek bit durum yok dedi ama tabi psikolojik olarak zor çok zor . Allahım yardım etsin bize ..Cok gecmis olsun insallah size tuttunur ben 3 doktora gittim hepsinde hemen hemen ayni seyleri soyledi benim son adet tarihine gore 8 haftalik olmasi lazimdi ama doktor 5,5 6 diyordu ama kalbini duyamadan dusuk yaptim
Sanirim gelisim bozuklugu vardi gec dollenme diye dusunmustu ilk doktor ama ne yalan icimden bi his sanki problem var diyordu ki dusundugum gibi de oldu rabbimden umit kesilmez elbet bazen yaniltiyor herkesi nasipte varsa elbet tuttunur yasar cani veren o alanda o ben hep oyle dua ediyordum sonuc bu oldu demek ki boylesi daha iyi insallah tez zamanda tekrar mutluluk yasatirHepimize nasip etsin gonlumuzde olani sevgiyle saglikla kalin insallah
Tesekkur ederim size de gecmis olsun ama gercekten uzulmeyin ben oyle yapiyorum cunku allahin bi bildigi var ki bize bunu uygun goruyor belki sagligimiza zarar verecek ve rabbim bizi korumak icin buna engel oluyor her serde hayir gormek lazim eger ki cocugunuz olmada sorun uoksa hic uzulmeyîn insallah bize de nasip edicek allahim inaniyorum sizde oyle yapin ne kadar morelinizi yuksek tutarsaniz bir o kadar bir daha ki bebegîniz saglikli olucaktir boyle dusunerek sabredînÇok geçmiş olsun size . Allahım bir daha yaşatmasın. Maalesef benim de aynı süreç bugün 2 doktora da gittik ikisi de aynısını söyledi. Geç döllenme vs diyelim bu bebek 7 haftalık 9mm olması imkansız dedi tamam bekleyelim ama sağlıklı değil ve rahmine yapışırsa senin sağlığını tehdit edecek dedi ve maalesef düşecek gibi durmuyor dedi . Sağlığın yerinde önemli olan bu dedi. Gebe kalmanı etkileyecek bit durum yok dedi ama tabi psikolojik olarak zor çok zor . Allahım yardım etsin bize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?