5-6 haftalık hamileyken ara ara kanama yaşayan varmı :’(

Seni hatırlıyorum canım 15 yıl bekledim demiştin sanırım. Rabbim yüzünü güldürsün innşallah sağlıklıdır sorun yoktur. Sorun Varsa da cok beklemeden tez zamanda nasip etsin. Hayırlı haberler ver inşallah

Evet canım.dua et nolur.

Bende seninle aynıyım canım evde yatıyorum seni çok iyi anlıyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah

Benimde ilk aylarda ara ara hep kahverengi lekelenmem oldu progestan kullandım 2 kere iğne oldum. Doktor duruma göre progestanı 2 ye çıkarmıştı. 4. Ayımda bile oldu. Korkma canım bnde çok tedirgin olmuştum başta. Şimdi 7. Ayımdagım. Bebeklerimiz hayırlısıyla geceklerdir. Gwlmiyorsada. Sağlıksızdır. Psikolojide çok önemli . Çok yorulma dinlen uzanırken ayaklarını kaldır çok hareketli olma. Gerisini Allaha bırak.
Vajinal ultrason ben. Yaptırdm. Hiç bir sakıncasıda yok için rahat olsun

Amin canım.sen keseyi gördünmü?kanaman oldumu?inşaALLAH sağlıkla alırsın kucağına.
Keseyi gördüm Canım geçen hafta keseyi görmeyi beklerken kanamam oldu doktor ilk gittiğimde kanama var Rahim içinde dedi keseyi göstermedi 3 gün yattım evde progestan kullandım 3 gün sonra başka bir doktora gittim o keseyi gösterdi Rahim içinde şu an kanama olmadığını ama kesenin normalden daha aşağıda olduğunu kanama olduğu için aşağı kaymış olabileceğini söyledi gebelik burada mı devam edecek sonlanacak mı yoksa yukarı çıkar mı bilmiyoruz dedi 28 inde kalp atışı için gideceğim ama zaman geçmiyor içim çok tedirgin hep bir şey olacak gibi

Sevgili arkadaşlarım malesefki dış gebelik geçiriyorumuşum ben.Doktorum acil üni hastanesine sevketti.patlamadan ameliyat olmalısın yoksa iç kanama olur dedi.geldik akşam 9 buçuk da ameliyata girdim.11 de çıktım.bikaç gün hatsanede kalcam.sakın ağrı ve kanamaları hafife almayın hemen doktora gidin.benim ilk gittiğim doktor kese görümüştü faka dış gebeliklerde yalancı kese oluşabiliyormusş.kendinizi takip edin.onda olmuş bende de olur ,yada oda aynısını yaşamış bişey olmaz gibi şeylerle zaman kaybetmeyin.Hepiniz ALLAH a emanet olun.sevgiler.

Çok üzüldüm Canım rabbim inşallah tez zamanda hayırlısını tekrar nasip Etsin

Cok üzüldüm cnm allah tekrar yaşatmasın onu sana. Bnd3 2 kez boş gebelik yaşadım. 3 kez hamileym buda bos galiba veya b3nde dis gebelik yasiyorum

Teşekkür ederim.inşaALLAH öyledir.Ama doktor bişey demedi diye kötü hissediyorum kendimi.birde vajinal ultrason yapmak istedi izin vermedim.kötümü yaptım acaba
Aynı durum bendede bar canm ara arakanama ara ara kahve rengi akıntı normale dondugundede bol sarı akıntı? Doktor bebegımın ıyı oldugunu soyledı. 5+5 gebeyım bende. Ama cok korkuyorum yatıyoruö sureklı

canım geçmiş olsun. Umudunu kaybetme hiç. Bir yakınıma gecen sene gecmıs olsuna gıtmiştim dış gebelik geçirmişti. Sonrasında hamile kaldı Gecenlerde 40 uçurmaya geldiler. Allahım tez zamanda nasip etsinnn. Yüzünü güldürsün. Bu sefer mutluluktan ağla inşalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…