5-6 haftalık hamileyken ara ara kanama yaşayan varmı :’(

fiseriz

...elhamdulillah...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
386
216
53
41
kızlar 5,5 haftalık hamileyim.geçtiğimiz salı ve dün akşam önce kahve leke sonra birkaç damla kan ve sonra tekrar kahve leke geldi.doktora gittik kese yerinde dedi.hiç bi açıklama yapmadı.progetan verdi.hatta çok ilgisizdi doktorum,resmen salladı bizi.acaba olumsuz bişeymi farketti.bu durumda olan varmı başınıza geldimi?sonu nasıl oldu .ben yıllardır bu mucizeyi bekliyorum çol korkuyorum.tam 15 yıl bekledim.nolur yüreğime su serpin.bu pazartesi kalp atışları için gidcez.dua edin nolur.

Yerleşme kanaması olabilir gibi geldi bana ama bilimsel bir bilgim yok..

Yerleşme kanaması olabilir gibi geldi bana ama bilimsel bir bilgim yok..
Teşekkür ederim.inşaALLAH öyledir.Ama doktor bişey demedi diye kötü hissediyorum kendimi.birde vajinal ultrason yapmak istedi izin vermedim.kötümü yaptım acaba

Teşekkür ederim.inşaALLAH öyledir.Ama doktor bişey demedi diye kötü hissediyorum kendimi.birde vajinal ultrason yapmak istedi izin vermedim.kötümü yaptım acaba
Benim de suan 5. Haftam ve yaklaşık 2 haftadır sadece kahverengi akintim Var kan rengine hiç donmedi. Daha öncesinde 2 düşüğüm var. Doktorum bana bu tarz lekelenmelerin olabilecegini ama yine de istirahatime dikkat etmem gerektiğini söyledi. Progestan kullanıyorum bende. Merak Etme sağlıkla alicaz kucağımiza inşallah :)

Vajinal ultrasonun bildiğim ve okuduğum kadarıyla bebeğe hiçbir zararı yok

Ben yasadim kirmizi olmadigi surece tehlikeli sayilmiyor .Igne yapildi ve devamli fitil kullandim .Vajinal ultrason neden istemedin ki o daha iyi bu haftalarda belki kalbini güçlü duyup rahatlayacaktın

Ben yasadim kirmizi olmadigi surece tehlikeli sayilmiyor .Igne yapildi ve devamli fitil kullandim .Vajinal ultrason neden istemedin ki o daha iyi bu haftalarda belki kalbini güçlü duyup rahatlayacaktın
Canım nedeni tamamen güvensizlik.kendimi güvende hissetseydim o doktorda inana engel olmazdım.nasipse pazartesi başka bir doktora gidcem.bir doktor çelişkili konuşmamalı ve sorulan her soruya cevap berip münakaşaya girmemeli.özel deyip gidiyoruz baz doktorlara.klişe olcak belki ama potansiyel para gibi baklılıyo hamilelere.günde 2 kez hcg testi yaptırılır mı?

Amin amin amin:) kana Dönmez inşaALLAH çünkü bişey olmasa da korkutuyor insanı canım.25 krş çapında bi kandı ama ömrümden ömür gitti.benzer şeyler duydukça bir nebze rahatlıyorum.

Kanaman oldugu icin yaptirmis olabilir düşüş bar mi diye .

Kanaman oldugu icin yaptirmis olabilir düşüş bar mi diye .
Evet canım da doğru olan hcgyi 2 günde 1 takip etmek 2 saat bile geçmemişti inan.birini randevu saatinde geldiğim gibi vermişti diğerini sonucu gösterdikten sonra istedi.bunun bi anlamı varmı ki.bilmiyorum ben hatalıyım belki herşeyde.

5+3 de iken kahverengi lekelenmem oldu çok korktum internetten araştırdım yerleşme kanaması oluyormuş ondan dolayı imiş. Yine de doktoruma gidip sordum hamilelikte çok sık rastlanır endişe edeceğin bir durum yok dedi. Sen de endiselenme canım Rabbim sağlıcakla gelmelerini nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim.bebeğiniz doğdumu?hamilemisiniz?

Merhaba arkadaslar. Size bir sorum olucakti. 31.haftalik gebeyim idararimi yaptiktan sonra arada Damla Damla peceteye az kan geliyor doktr muayenesine gittim Bende ve bebekte sknti yok dedi igne ve Ilac tedvsine basladim kanamam durmustu Bugun yine az peceteye kanamam geldi aranizda bole. Durumun bilgisi olan varmidir

Çok bilgim yok ama kendimle alakalı nette araştırırken birinci trimester ve son teimesterde az az kanamalar olabiliyormuş.ben 6. Haftamdayım lekelenmelerim oluyor.İnşaALLAH sizinkide benimkide önemli değildir.

Ins cnm ya insan korkuyor. Birde ult da bebegin onde gittigini soyluyolar bebegin basi da asagida Bu durumda belki etkiliyor Olabilir. Dogumu acaba annenin haftasinami yoksa bebegin ult gelisimine gore hesapliyolar

Bende 12 haftalik hamileyim gecen hafta pazar gunu kahverengi lekelenmem olkustu bugünde , kirmızı kanamam oldu. Doktor progestani agizdan almaya devam et kalp atisi var dedi bana da başka birsey demedi.

Canim ilk 3 ayda Cok az lekelenmler oluyormus Ama Sen doktr Kont git cnm Benim son ayiima Kadar Hic yoktu son ayima girdim az az kanama leke seklinde geliyor igne oluyorum Ilac tedavisi oluyorum kendini yorma Cok dikkt et cnm Dinlen

canım stres yapma herşey olacağına varır unutma bunu.
ben önceki hamileliğimde daha 5. haftada şiddetli kanamayla başladım ve aylarca kanamam devam etti ve oğluşum şu an 8 yaşında maşallah.
naçizane tavsiyem doktoruna güven,bol bol sol tarafına yat ve dinlen,en önemlisi stres yapma bu çok etken ona göre.

Çok sağol canım.bugün doktora gittim ve gebelik kesemi net göremedi.sızıntı gibi bir şekli var dedi.hcg için kan verdim.öğleden sonra bakcak.galiba olumsuz sonuçlancak.çünkü ilk gittiğimde kese düzgündü.şimdi bozulmuş.Hakkımızda hayırlısı.çok üzgünüm

canım benim olumsuz sonuçlansa da şunu bil ki zaten sağlıksız bebekler düşüyor.herşeyin hayırlısı. inşallah herşey normaldir kan değerinde normal çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…