5+6 gebelik kaç gün oluyor

malika001

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
319
118
18
31
Kızlar selam doktora gittim kese gözüktü ultrason da 5+6 gözüküyor . Adet tarihim 2 Aralık adet tarihime göre 7 haftalık olması gerekiyor . Ama doktor geç döllenme diyor . Benim merak ettiğim 5+6 bu döngü 5+7 de mi dönüyor . Şimdi ben kaç günlük gebe oluyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz ?

Doktorunuzun dediği gibi geç döllenmede öyle farklar olabılıyor zaten, benım de 2-3 gün fark var ultrasondaki goruntuye gore size tarıh vermıs oluyor 5+6 haftalıksınız yani 7 haftalık değilsiniz geç döllenmeden kaynaklı bu da.

+7 ye girerken haftası degısıyor yarın 6 haftalıksınız

önemli değil. gec döllenme durumunda son regl gününüz değil ultrasonda bebeğin ölçümü dikkate alınır. yani siz 5+6 haftalıksıznız. hangi döngüden bahsediyorsunuz anlamadım yarın 6+0 olacak iste

5 hafta 6 günlük hamilesin. 5+7 diye bişey yok. 5+6 dan sonra 6+0 olursun. 5+6 iken 41 günlük hamilesin.

1 hafta 7 gün ya hani, 7 olacağı gün haftayı artırıyorsunuz. 5+6 bi sonraki gün 6+0 oluyor yani.

1 hafta 7 gün ya hani, 7 olacağı gün haftayı artırıyorsunuz. 5+6 bi sonraki gün 6+0 oluyor yani.
5 hafta 6 günlük hamilesin. 5+7 diye bişey yok. 5+6 dan sonra 6+0 olursun. 5+6 iken 41 günlük hamilesin.
Teşekkür ederim bende bunu merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…