Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5+4te 7.7 mm cikti doktorum gayet guzel dedi aramizda cok bir fark yok doktorunuz neden oyle soyledi acaba?Merhaba arkadaşlar bugün betahcg değerim 11383 çıktı son reglime göre 5+6 hamileyim vajinal muayene ile kese 7.1 mm çıktı Dr olması gerekenden çok küçük dedi. Böyle bir durumu yaşayıp sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alan varmı
Ben aslıma tecrübesizliğine veriyorum daha 3 yıllık uzmanmış ama bulunduğum yerde en iyi Dr diye söylüyorlar. Bende nette araştırdım 3 ila 12 mm arası olması gerekmektedir diyordu. Bende bir anlam veremedim her gittiğimde canım sıkılıyorBenim 5+4te 7.7 mm cikti doktorum gayet guzel dedi aramizda cok bir fark yok doktorunuz neden oyle soyledi acaba?6+2'de de kalp atisi bebek hepsi göründü. Bence endiselenmeyin bir sorun yoktur insallah.
Gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sizin gebelik kaç haftalıkBence de normal aralıkta endişelenmeyin
Bankada doktorum kesen geçen haftaya göre 2 mm büyümüş az dedi bende buna endişeleniyorum haftaya tekrar bakılacak benim gibi olan var mı
Benim birde kanamam var sabah acile gitmeden başladı öyle oluk oluk değil ama kırmızı kanama dedim kesin değerim düştü bebeğimide düşürüyorum dedim en son 4 gün önce yaptırmıştım olması gerektiği gibi 2 günde bir 2 katı artmış hem kese hem kanama iyici allar bullak etti beniSon adet tarihime göre 6 haftalık ama doktor 4 buçuk 5 haftalık dedi inşallah bir sorun yoktur bilmiyorum
Kanama için muayene olmadinizmi?Benim birde kanamam var sabah acile gitmeden başladı öyle oluk oluk değil ama kırmızı kanama dedim kesin değerim düştü bebeğimide düşürüyorum dedim en son 4 gün önce yaptırmıştım olması gerektiği gibi 2 günde bir 2 katı artmış hem kese hem kanama iyici allar bullak etti beni
Doktorun yaptığı ölçüm bazen yanlış olabiliyor doktor kötü bişey demedikce onemsemeyinSon adet tarihime göre 6 haftalık ama doktor 4 buçuk 5 haftalık dedi inşallah bir sorun yoktur bilmiyorum
Oldum canım ama neyden kaynaklı bişey demedi sadece dış gebelik olmadığına dair vajinal muayene etmek lazım dedi etti ve dış gebelikten söz etmedi valla her gittiğimde moralim bozul çıkıyorumKanama için muayene olmadinizmi?
Benim geçen haftada oldu canım salı yine kanlı geldi lekelenmeye döndü sonra bugün tekrar kanlı geldi bende progestan kullanıyorum 3 günde 1 hem iğne hemde hapını sabah 2 vajinal akşam 2 oral olmak üzereCanım endişelenme geçen hafta benimde olmuştu peçeteye geliyordu ama bi sıkıntı çıkmadı ondan progestan verdi doktorum
Bence doktor değiştirin eğer umursamaz birisiyseOldum canım ama neyden kaynaklı bişey demedi sadece dış gebelik olmadığına dair vajinal muayene etmek lazım dedi etti ve dış gebelikten söz etmedi valla her gittiğimde moralim bozul çıkıyorum
Canım doğudayım burda özel hastane yok devlette 2 tane kadın doğumcu var onada randevu bulamıyorsun o yüzden şuan elim mahkum gidiyorumBence doktor değiştirin eğer umursamaz birisiyse
Hangi şehirde siniz? Özel klinikler yokmu bide ona bakın isterseniz.Bende igdirdayim burada klinikler baya uygunCanım doğudayım burda özel hastane yok devlette 2 tane kadın doğumcu var onada randevu bulamıyorsun o yüzden şuan elim mahkum gidiyorum
Ağrıdayım bende sadece 1 tane muayhane var bir kıytırıktan bir poliklinik kadın doğumcusu nasıl bilmiyorumHangi şehirde siniz? Özel klinikler yokmu bide ona bakın isterseniz.Bende igdirdayim burada klinikler baya uygun
Canım gebeliğim şuanda 14 haftalık olarak devam ediyor. Kaçıncı hafta reglin kaç gün geçtiGebeliğiniz ne durumda acaba şimdi kese büyüdü mü. Sizinle aynı durumdayım beta 8000 çıktı ama kese çok küçük dediler 5 ml felan
Bence kesin sonuçtur ama aklınızda bir şüphe kalmaması adına 1 hafta sonra betahecgyi tekrarlatabilirsinArkadaşlardan ilişkiden 50 gün sonra yapılan kan testi kesin midir bi de ultrasonda kese kesin görünmesi mi lazım yardımcı olabilir misiniz