Evet muhtemelen.Vajinal ultrason sebepli olabilir mi acaba?
Ben doktor değilim ama vajinal muayene zararlı değil mi bebek için.. yani benim doktorum bundan sonra karından bakıcaz dedi vajinal olmaz dedi.Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk kez kontrole gittik. Hafta olarak 5+6 dedi dr. Vajinal ultrason yaptı. Kese ve embriyo göründü fakat kalp atışı duyamadı haftaya duyabiliriz dedi. Her neyse eve geldim 1 saat geçti. Kahverengi renkli bir kanama yaşadım. İç çamaşırı ve tuvalet kağıdını dolduracak kadar oldu. Doktoru aradım geçmezse gel dedi. İki saat sonra çamaşır değiştim koyu kahve ve pıhtı şeklinde parçalar vardı fakat az. (Progestan kullanıyorum) bu durumu yaşayan oldu mu?
Ben yaşadım. 5-7-9. Haftalarda kanamam oldu. 7 ve 9 da vajinal muayeneden sonra kanama oldu. 5. Haftadaki ise işyerinde kendiliğinden geldi. Kırmızı kandı. Pıhtı da geldi Doktor'um hemen muayeneye çağırdı. Kanama alanı yoktu. Kullandığım porgestan fitil ve iğneye ek kalçadan iğne yapıldı. Seninki niye çağırmamış anlamadım kuzum. Ben tüp bebek gebesiyim. Çok şükür bebeğim benimle.Merhaba arkadaşlar,
Bugün ilk kez kontrole gittik. Hafta olarak 5+6 dedi dr. Vajinal ultrason yaptı. Kese ve embriyo göründü fakat kalp atışı duyamadı haftaya duyabiliriz dedi. Her neyse eve geldim 1 saat geçti. Kahverengi renkli bir kanama yaşadım. İç çamaşırı ve tuvalet kağıdını dolduracak kadar oldu. Doktoru aradım geçmezse gel dedi. İki saat sonra çamaşır değiştim koyu kahve ve pıhtı şeklinde parçalar vardı fakat az. (Progestan kullanıyorum) bu durumu yaşayan oldu mu?
Kanama artarsa gel dedi artmadı azaldı. Yani bilmiyorum vardır bir bildiği dedim.Ben doktor değilim ama vajinal muayene zararlı değil mi bebek için.. yani benim doktorum bundan sonra karından bakıcaz dedi vajinal olmaz dedi.
Ama canım benim de 5+6 da kahverengi lekelerim başladı 3-4 gün sürdü. Benimki açık kahverengi lekeydi kanama değildi veya pıhtı şeklinde değildi. Doktorum prog arttırdı lekeler olunca ve geçti 3-4 gün sonra. Ama o 2-3 gün hep yattım iş yapmadım. Eğer çoğalırsa doktora gitmeni tavsiye ederim ilaçlarını belki arttırır
Acilde bir iğne mi yaptırsan acaba? Ben yarın gideceğim ilk kontrole ama progestan fitil ayrıca promester iğne kullanıyorum her gün belki iyi gelirMerhaba arkadaşlar,
Promester gün aşırı vuruluyorum, ayrıca fitil olarak da kullanıyorumAcilde bir iğne mi yaptırsan acaba? Ben yarın gideceğim ilk kontrole ama progestan fitil ayrıca promester iğne kullanıyorum her gün belki iyi gelir