5,5ayda 3 kilo aldım, endişeliyim

canım ben 44 ile hamile kaldım ilk 3 ay bırak bişey yemeyi bi damla su içemedim.43e kadar düştüm.üzüldüm ama doktorum kafana takma bebek iyi ,alırsın 5.aydan sonra demişti hakikaten öyle oldu.
5.aydan sonra 10 kilo aldım. 7.ayım doldu suan 54 kiloyum.etrafımdaki hamilelere bakıyorum benim 3 katım gibiler.bense leblebi yutmuş solucan gibiyim
ama takmıyorum bebişim sağlıklı olsun bana yeter

bende 47 ile hamile kaldım çok endişeliydim çünkü 7.haftama geldim hala iştahta bi değişiklik yok senin yorumunu okuyunca biraz rahatladım:)

bende 47 ile hamile kaldım çok endişeliydim çünkü 7.haftama geldim hala iştahta bi değişiklik yok senin yorumunu okuyunca biraz rahatladım:)

canım tabiki rahat ol.daha yolun basındasın.iştah acılması henüz olmaz bu haftalarda.tek yeme içmeden kesilmede dedim ya su bile içemiyordum bulantıdan.1 gün içinde 1 dilim ekmek belki bi kasede yoğurt yiyerek atlattım 3 ayı.biz hiç bişey yemesek bile bebek beslenirmiş anneden yermiş. sonra zaten istemesende alıyosun o kiloları.10 kilo almısım inan nereme aldım bilmiyorum.yolda giderken insanların bakışlarından ay küçücük kız karnıda küçücük bu nasıl doğuracak dediklerini duyar gibiyim..bazen moralim bozuluyo hamileleri gördükçe ama doktorum daha rahat doğurursun böyle olduğun daha iyi diyo.benim sadece göbüşüm var

çok çok teşekkür ederim.
bulantılarım başladı benimde 4 gündür aç aç dolaşıyordum ortalıklarda.bu sabah uyandığımda kendimi daha iyi hissettim gün içinde de hiç bulantım olmadı inş.tekrarlamaz da midem kendine gelir.
bakıyorum etrafımdaki hamilelere çok kilo aldım diye dert ediyolar bense türünün son örneği:)) zayıflıyorum diye ödüm kopuyo herşeyden önemlisi tabi bebeğim gelişemezse diye korkuyorum.ama dediğin gibi bu korkular yersizmiş çok şükür..

hahhaa, bende canım kendım kılo almasam olurda, bebek için endişe edıyorum işte, ama allaha şükür 22 haftalıkken vardı kontrolu ozamn iyiydi, inşallahta hep böyle gider, benımde 23. hafta bıttı,nerdeyse 6 ay bıtecek, 3,5 kılo anca aldım, sadece göbeğim cıktı az bişey, hatta ofısteki arkadaslar dalga gecıyo, hamıle deılsın bizimi kandırıyosun diye :))), bilmiyorum bakalım, 7.8 ve 9. ayda nasıl olurum. teşekkur ederım ayrıca.

canım benımde bulantılarım 10. ve 19. haftalarda olmuştu, sadece sabahları oluyodu, istifrada edıyordum 1 kez, düşün bak benım hala iştahım yok, ama dr 14. haftadan snra yemen lazım artık demişti. zorladım kendımı bazı yıyecekler ıcın, şimdi yıyorum. ama hala iştahsızım, düşün buzamana kadar sadece 3,5 kılo aldım 23 hafta bitti, allahtan bebegım iyi, inşallahta hep böyle iyi olur.

benimde sadece sabah bulantısı olsa çok sevinirdim:))bazen geçer gibi oluyor sonra tekrar başlıyor.bu böyle 9 ay sürmez inşallah:) 20.haftalara geldiğimde bende en fazla okadar kilo alabilirim sanırım.fazlasını hiç zannetmiyorum.bebeklerimiz iyi olsun yeter bize:)

geçer canım merak etme, bende hiç gecmıycek sanıyordum o sbah ıstıfra etmeler,2 ay hergün sürdü, ben sabhları ıptal oluyordum, herhlde hamıleleıgın sonuna kadar boyle gıtcek bu dedım, 19. haftaya kadar herkes sasırıyodu zaten,,halamı dıyodu, çok şükür geçti, sende bigun bakmıssın bulanmıyoo,2gün, 3 gün, derkengeçmiş, sayıyosun basta günleri :))))) okdar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…