• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+5 haftalık gebelik

adahayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
61
14
3
26
Merhaba 5+2 de kahverengi lekenmem oldu progestan fitil başladık,sizin hamilelik nasıl gidiyo 5. Haftada neler beklemeliyim acaba kese gözüktü 11.2 cm sizce iyi mi içinde hiç bişey yok ama dümdüz siyahlık

Hayırlı olsun, Yani genelde böyle ilerler ama ultrason fotoğrafı var mı kese 11 cm mı emin misin mm olabilir mi, ilk haftalar boştur sonraki haftalarda görürsün bebegi inşallah genelimiz lekeli geçirdik ilacını kullan dinlen birşey olmaz, ağır kaldırma kendini yorma

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, Yani genelde böyle ilerler ama ultrason fotoğrafı var mı kese 11 cm mı emin misin mm olabilir mi, ilk haftalar boştur sonraki haftalarda görürsün bebegi
IMG_0009.jpeg
inşallah genelimiz lekeli geçirdik ilacını kullan dinlen birşey olmaz, ağır kaldırma kendini yorma

Doğru bakmışsın da mm o cm değil, haftasına göre 11mm uygun, cm olsa hiç uygun olmazdı 😂

Doğru bakmışsın da mm o cm değil, haftasına göre 11mm uygun, cm olsa hiç uygun olmazdı 😂
İlk gebeliğim o kadar kafama takıyorum ki niye böyle oldum hiç bilmiyorum belirtim olmamasına rağmen diyorum acaba boş gebelik mi şöyle mi böyle mi ne kadar yorucu oldu benim için bu sureç

İlkte olsa üçte beste aynı korku telaşlar aynı oluyor, dördüncü hamileyim iki dusugum var 13.haftadayim hep bı tedirginlik hep bı korku, gerçekten yorucu bı sürec, şunu aklindan çıkarma stres bebege hiç iyi gel iyot, bu gebeligimin başında stresten doktora giderken tirtir titriyordum kasiliyordum kasilmaktan kanamam başladı, gerek var mıydı kendimi böyle yıpratmaya, hiç stres yapma rahat olursan bebiş daha iyi olur öyle düşün

İlkte olsa üçte beste aynı korku telaşlar aynı oluyor, dördüncü hamileyim iki dusugum var 13.haftadayim hep bı tedirginlik hep bı korku, gerçekten yorucu bı sürec, şunu aklindan çıkarma stres bebege hiç iyi gel iyot, bu gebeligimin başında stresten doktora giderken tirtir titriyordum kasiliyordum kasilmaktan kanamam başladı, gerek var mıydı kendimi böyle yıpratmaya, hiç stres yapma rahat olursan bebiş daha iyi olur öyle düşün
Sizce kesede vs de anormallik yok değil mi normal gününe göre bomboş ama sanırım daha erken diye

Ben de öyle hep endişeliyim ve korkuyorum🥹 sadece kese gördük henüz bebişi görmeye gitmedik. İnşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi🙏🏻
Kese boyutu nerede yazıyor ben göremedim?

Ben de öyle hep endişeliyim ve korkuyorum🥹 sadece kese gördük henüz bebişi görmeye gitmedik. İnşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi🙏🏻
Kese boyutu nerede yazıyor ben göremedim?
Altta yazıyormuş 10.9 mm herhalde o oluyor birde sağ üstte 11.2 cm yazıyor cm değilmiş mm olması gerekmiş.. hayırlı olsun sizede kaç haftalıksınız bende kese gördüm sadece sizinde mi keseniz benimki gibi

Sizce kesede vs de anormallik yok değil mi normal gününe göre bomboş ama sanırım daha erken diye
Erken, bana 6+0da hicbirsey yok dedi, 6+6da gittim bebiste göründü hafiften kalp atışını da duydum şükür, ama 8. 9.haftada duyanlarda var bunlar normal süreçler korkacak birşey yok

Altta yazıyormuş 10.9 mm herhalde o oluyor birde sağ üstte 11.2 cm yazıyor cm değilmiş mm olması gerekmiş.. hayırlı olsun sizede kaç haftalıksınız bende kese gördüm sadece sizinde mi keseniz benimki gibi
Evet ben de 5+6 da gittim kese görmeye, bebek için 8. Haftayı bekletiyor doktorum. Beklemesi çok zor 🥹

Back