Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5+5 haftalık gebelik
- Konu Sahibi adahayal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.874
- 3
- 89.191
- 528
- 27 Ekim 2023
- 1.289
- 933
- 43
Hayırlı olsun, Yani genelde böyle ilerler ama ultrason fotoğrafı var mı kese 11 cm mı emin misin mm olabilir mi, ilk haftalar boştur sonraki haftalarda görürsün bebegi inşallah genelimiz lekeli geçirdik ilacını kullan dinlen birşey olmaz, ağır kaldırma kendini yorma
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, Yani genelde böyle ilerler ama ultrason fotoğrafı var mı kese 11 cm mı emin misin mm olabilir mi, ilk haftalar boştur sonraki haftalarda görürsün bebegiinşallah genelimiz lekeli geçirdik ilacını kullan dinlen birşey olmaz, ağır kaldırma kendini yorma
Yanlış baktım sanırım tecrübesizlikten11 cm olduğuna emin misiniz
İlk gebeliğim o kadar kafama takıyorum ki niye böyle oldum hiç bilmiyorum belirtim olmamasına rağmen diyorum acaba boş gebelik mi şöyle mi böyle mi ne kadar yorucu oldu benim için bu sureçDoğru bakmışsın da mm o cm değil, haftasına göre 11mm uygun, cm olsa hiç uygun olmazdı
- 27 Ekim 2023
- 1.289
- 933
- 43
İlkte olsa üçte beste aynı korku telaşlar aynı oluyor, dördüncü hamileyim iki dusugum var 13.haftadayim hep bı tedirginlik hep bı korku, gerçekten yorucu bı sürec, şunu aklindan çıkarma stres bebege hiç iyi gel iyot, bu gebeligimin başında stresten doktora giderken tirtir titriyordum kasiliyordum kasilmaktan kanamam başladı, gerek var mıydı kendimi böyle yıpratmaya, hiç stres yapma rahat olursan bebiş daha iyi olur öyle düşün
Sizce kesede vs de anormallik yok değil mi normal gününe göre bomboş ama sanırım daha erken diyeİlkte olsa üçte beste aynı korku telaşlar aynı oluyor, dördüncü hamileyim iki dusugum var 13.haftadayim hep bı tedirginlik hep bı korku, gerçekten yorucu bı sürec, şunu aklindan çıkarma stres bebege hiç iyi gel iyot, bu gebeligimin başında stresten doktora giderken tirtir titriyordum kasiliyordum kasilmaktan kanamam başladı, gerek var mıydı kendimi böyle yıpratmaya, hiç stres yapma rahat olursan bebiş daha iyi olur öyle düşün
- 8 Haziran 2019
- 96
- 37
- 88
Altta yazıyormuş 10.9 mm herhalde o oluyor birde sağ üstte 11.2 cm yazıyor cm değilmiş mm olması gerekmiş.. hayırlı olsun sizede kaç haftalıksınız bende kese gördüm sadece sizinde mi keseniz benimki gibiBen de öyle hep endişeliyim ve korkuyorum sadece kese gördük henüz bebişi görmeye gitmedik. İnşallah sağlıkla görürüz bebeklerimizi
Kese boyutu nerede yazıyor ben göremedim?
- 27 Ekim 2023
- 1.289
- 933
- 43
Erken, bana 6+0da hicbirsey yok dedi, 6+6da gittim bebiste göründü hafiften kalp atışını da duydum şükür, ama 8. 9.haftada duyanlarda var bunlar normal süreçler korkacak birşey yokSizce kesede vs de anormallik yok değil mi normal gününe göre bomboş ama sanırım daha erken diye
- 8 Haziran 2019
- 96
- 37
- 88
Evet ben de 5+6 da gittim kese görmeye, bebek için 8. Haftayı bekletiyor doktorum. Beklemesi çok zorAltta yazıyormuş 10.9 mm herhalde o oluyor birde sağ üstte 11.2 cm yazıyor cm değilmiş mm olması gerekmiş.. hayırlı olsun sizede kaç haftalıksınız bende kese gördüm sadece sizinde mi keseniz benimki gibi
Allah bağışlasın sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahErken, bana 6+0da hicbirsey yok dedi, 6+6da gittim bebiste göründü hafiften kalp atışını da duydum şükür, ama 8. 9.haftada duyanlarda var bunlar normal süreçler korkacak birşey yok
Evet gerçekten çok çok zor,hayırlısı olsun hakkımızdaEvet ben de 5+6 da gittim kese görmeye, bebek için 8. Haftayı bekletiyor doktorum. Beklemesi çok zor