Bebek Beslenmesi 5,5 aylık oğlum beni bırakmasın...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
arkadaslar oğlum 5,5 aylık daha önce sürekli emmek istiyordu. elimden geldiğince emziriyordum. fakat bikaç gündür keyifsiz grip olmuş burnu tıkalı die emmek istemiyordu. bende pek üstüne düşmedim. kaşıkla ıhlamur tarhana çorbası yapıp verdim zaten son 1aydır kaşıkla biişeyler vermeye başlamıştım 1aylıktan itibaren mama da yiyordu. az az. şimdi onun rahatlığına alıştığından mıdır yoksa hastalığının verdiği iştahsızlıktanmıdır nedir. kesinlikle emmiyor. aç olduğunu biliyorum ama ne zaman memeye yatırsam bakınıyo sağa sola biraz bastırınca göğsüme basıyor çığlığı. beni bırakmasını istemiyorum. bikaç gün hiç bişey vermek istemiyorum belki emmeye devam eder. ne yapabilirim nolur yardım edin oğlum beni bırakmasınnn...

yazdıklarını okuyunca bi tuhaf oldum, gözlerim doldu.. ben de benzer şeyler hissediyorum.. iki gündür sanki sütüm azaldı aklım gidiyor bebeğime yetmeyecek, aç kalacak diye.. emzirmek anneyle bebek arasında anlatılması zor, müthiş güçlü bir bağ kuruyor, hiç bir anne isteyerek bu bağdan vazgeçmez.. biliyorsundur mutlaka stres, üzüntü sütü azaltıyor, bu kadar panikleme, kendine ve bebeğine güven, o bu dünyada herşeyden çok seni seviyor bırakır mı hiç.. sen onu emzirmekten vazgeçme annesi :)

üzülme o başka tadlara biraz çabuk alışmış keşke 6 aydan önce vermeseydın bişey benimki 4 aylık ilk andan beri her an emiyo iki kere emzik emdi hemen beni daha zor almaya başladı emerken başka tadlar vermemek lazım zamanınıdan önce ısrarcı ol pes etme acıkınca mecbur alcak ben emzigi attım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…