• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5.5 aylık bebeğime ne verebilirim .....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eslmeslm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
137
4
118
Eskişehir
çalışan bir anneyim.malum 19 unda okullar başlıyor ve ben öğleciyim 1den 7 ye kadar yokum evde.şu an oğlum 4 aylık oğlum emmeyi bırakmasın istiyorum lütfen çalışan anneler varsa bebeğinizi bakacak kişiye bıraktığınızda neler yedirdiniz ne kadar süt bıraktınız neler yaptınız.şimdidien telaşı sardı hiç ayrılmak istemiyorum oğlumdan ama mecburum.tecrübeli anneler yardımmm...:(

canım ben kızımı 4 aylıkken bıraktım işe başlamadan 2 ay önce özel poşetlerden alıp buzlukta süt stoku yapmaya başladım çünki işten eve gelme imkanım yoktu emzirmek için karşıda çalışıyorum sabah 7 de evden çıkıp akşam 6 da geliyordum. bolca süt biriktirdim. sabah emzirip çıktım gün içinde k.valdem 2 kere 100cc. benim sağdığım 1 kere de 100 cc. devam sütünden verdi kızıma doktorumuzun önerisiyle. akşam gelince de direk emziriyordum tekrar gecede aynı şekilde. 5.ayda da muhallbi,meyve püres, suyu ve yoğurta başladık zaten. 6.ayda da çorba ve kahvaltıya başlanıyor.
eğar imkanın varsa bol bol süt sağ derim 6 aya kadar buzlukta kalıyor bi gün öncesi akşamdan dolabın alt kısmına en dip köşeye koyuyordum yavaşca kendi kendine çözülüyordu. sonrada biberonla sıcak su içersine konup ılıtıp veriyolardı.

Son düzenleme:
Back