tüm bunları yiyip kilo almadı mı canım? bence bunları yiyorsa maşallah bebeğine. hiç takma kilosunu. gayet sağlıklı besleniyor demektir. muhtemelen hareketli bir bebek :)kızlar merhaba oğlum 5.5 aylık son ay kilo almadı şu an 6690 gr boyu da 69 cm. ona kilo aldırmak için nasıl besleyebilirim?
dr tavsiyesiyle günlük şöyle besliyorum
sabah kahvaltısı : devam sütü + cici bebe+labne peynir + pekmez
öğle sebze çorbası
meyve püresi
kaşık maması
havuç suyu
pirinç unlu mama kendim yapıyorum
yoğurt
gece maması
arada anne sütü gece uyandığında da anne sütü
son götürdüğüm dr bu şekilde devam et dedi ama kilo aldıramadım bu şekilde
tavsiyeleriniz var mı
günlük beslenmeyi bana saatlerle yazabilir misin canım kaçta ne yediriyorsun? benim bebeğim 4,5 aylık ek gıda veriyorum ama neyi ne zaman vereceğim çok bilemiyorumkızlar merhaba oğlum 5.5 aylık son ay kilo almadı şu an 6690 gr boyu da 69 cm. ona kilo aldırmak için nasıl besleyebilirim?
öğle sebze çorbası
meyve püresi
kaşık maması
havuç suyu
yoğurt
gece maması
tavsiyeleriniz var mı
ever canım ya yazmadım ama çok hareketli. ayaklarını nasıl çalıştırdığını görseniz zannedersiniz bisiklet sürme yarışına katılacak dr da dedi çivi gibi bebek zor kilo alır diye ne yapacağım gerçekten bilmiyorumtüm bunları yiyip kilo almadı mı canım? bence bunları yiyorsa maşallah bebeğine. hiç takma kilosunu. gayet sağlıklı besleniyor demektir. muhtemelen hareketli bir bebek :)
e o zaman gayet sağlıklı bebek maşallah ne güzel :)ever canım ya yazmadım ama çok hareketli. ayaklarını nasıl çalıştırdığını görseniz zannedersiniz bisiklet sürme yarışına katılacak dr da dedi çivi gibi bebek zor kilo alır diye ne yapacağım gerçekten bilmiyorum
canım kahvaltı saat 8.30 da başlıyor öğünler 2 saat arayla vermeye çalışıyorum belli saatleri yok ama sırası böylegünlük beslenmeyi bana saatlerle yazabilir misin canım kaçta ne yediriyorsun? benim bebeğim 4,5 aylık ek gıda veriyorum ama neyi ne zaman vereceğim çok bilemiyorum
uykuda en az yedikleri kadar etkili buyumesinecanım kahvaltı saat 8.30 da başlıyor öğünler 2 saat arayla vermeye çalışıyorum belli saatleri yok ama sırası böyle
bir de benim bebeğim gündüz çok çok az uyuyor acaba bu yüzden de kilo almıyor olabilir mi
uykudan olabilir belki canım çünkü beslenmesi çok iyi görünüyorcanım kahvaltı saat 8.30 da başlıyor öğünler 2 saat arayla vermeye çalışıyorum belli saatleri yok ama sırası böyle
bir de benim bebeğim gündüz çok çok az uyuyor acaba bu yüzden de kilo almıyor olabilir mi
Niye zayıf olduğunu düşünüyosun ki? Bence kilo alcak diye yıpratma kendini verdiğin ek gıdayı yiyosa boyu uzuyosa sıkma canını ailede zayıf var mı? Belki ona çekmiştirkızlar merhaba oğlum 5.5 aylık son ay kilo almadı şu an 6690 gr boyu da 69 cm. ona kilo aldırmak için nasıl besleyebilirim?
öğle sebze çorbası
meyve püresi
kaşık maması
havuç suyu
yoğurt
gece maması
tavsiyeleriniz var mı
Kıyaslamayın yavrunuzu mesela kuzenim benden 1 hafta önce doğum yaptı oğlu kızımdan hep ileriydi kilo boy bu ay kızım 500 gr fazla çıktı mesela demek istediğim bebeğinizin kilo almasının yavaşladığı dönemdesiniz diş çıkartıyo olabilirsiniz bunların hepsi bi dönem ve bebekleri etkiliyo malesef. Bizimkiler 8 aylık Allah bağışlasın kuzularımızı başka sıkıntı vermesinbenim bebeğime kadar ailede hiç zayıf bebek olmadı . oğlumdan bir kaç gün önce doğan bi bebek var da yakınımızda 8 kiloyu geçmiş boyları da aynı gibi. biraz da o yüzden taktım sanırım kilosuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?