Yemeyen icmeyen bebek annenin ne kadar psikolojisini bozuyor biliyorum nolur kendinizi uzmeyin ve suclamayin. Doktorunuza gore boy kilo gerideyse raporlu mama isteyin pediasure gibi. Zaten ek gidaya az kalmis.Habımlar merhaba 5,5 aylık bebeğim var ne mama ne de anne sütü içmek istemiyor iki aylıktan itibaren hep kaşıkla zorla besledim biberon da tutmuyor çok yoruldum artık kilosu ve boyu da geride çok stres yapıyorum 6,300kilo 63 cm be yapabilirim de kilo ve boyunu destekleyebiliriz lütfen bilgisi olan bir akıl versin çok yoruldum çok yıprandım, sinirli agrasif birine dönüştüm istemsizce ek gıdaya başladım ufaktan bebeği benim gibi olup toparlayan oldu mu ve nasıl besledi
Raporlu mama kaç aydan itibaren verilir ki acabaYemeyen icmeyen bebek annenin ne kadar psikolojisini bozuyor biliyorum nolur kendinizi uzmeyin ve suclamayin. Doktorunuza gore boy kilo gerideyse raporlu mama isteyin pediasure gibi. Zaten ek gidaya az kalmis.
Benim bebeğimin 5aylik ölçüleri böyleydi. Süt ve mamayı her zaman zorla verdim. Uykuda en cok içiyordu.6aylik oldu. Ek gidaya bende erken başladım ek gıdayı çok sevdi. Yarın tartı günü inşallah çok almıştır diye düşünüyorum.Habımlar merhaba 5,5 aylık bebeğim var ne mama ne de anne sütü içmek istemiyor iki aylıktan itibaren hep kaşıkla zorla besledim biberon da tutmuyor çok yoruldum artık kilosu ve boyu da geride çok stres yapıyorum 6,300kilo 63 cm be yapabilirim de kilo ve boyunu destekleyebiliriz lütfen bilgisi olan bir akıl versin çok yoruldum çok yıprandım, sinirli agrasif birine dönüştüm istemsizce ek gıdaya başladım ufaktan bebeği benim gibi olup toparlayan oldu mu ve nasıl besledi
2300 kg 47 cm doğdu 39. Haftada doğdu küçük doğdu yaniBenim bebeğimin 5aylik ölçüleri böyleydi. Süt ve mamayı her zaman zorla verdim. Uykuda en cok içiyordu.6aylik oldu. Ek gidaya bende erken başladım ek gıdayı çok sevdi. Yarın tartı günü inşallah çok almıştır diye düşünüyorum.
Sizin bebeginiz persentil10. Minyon bi bebek. Kızım 2850 doğdu, doktoru anne karnında da beslenmemis demek ki minyon bir bebek böyle gider dedi. Sizinki kaç kilo doğdu?
Evet baya küçük doğmuş annesi ona göre bu kilo çok iyi. 6.ayda doğum kilosunun iki katı olmasi beklenir. Sizinki 2.75 katı. Üçe yakın.2300 kg 47 cm doğdu 39. Haftada doğdu küçük doğdu yani
Doğum kilosu ile değerlendirir doktorlar. Belki kansızlığı ya da idrar yolu enfeksiyonu vardır, onlar da bebekte iştahsızlık yapabilir. Hiç doktora götürdünüz mü?Habımlar merhaba 5,5 aylık bebeğim var ne mama ne de anne sütü içmek istemiyor iki aylıktan itibaren hep kaşıkla zorla besledim biberon da tutmuyor çok yoruldum artık kilosu ve boyu da geride çok stres yapıyorum 6,300kilo 63 cm be yapabilirim de kilo ve boyunu destekleyebiliriz lütfen bilgisi olan bir akıl versin çok yoruldum çok yıprandım, sinirli agrasif birine dönüştüm istemsizce ek gıdaya başladım ufaktan bebeği benim gibi olup toparlayan oldu mu ve nasıl besledi
Evet sadece uyurken biberon turuyor onu da çok içmiyor akşama kadar toplam maç 700cc şu sıralar da 500 en fazla ben biraz zorla beslemeye çalmıştım o yüzden ek gıdayı ben verince yemiyor kendi eline verirsem yiyor umarım bu sorunu düzeltebilirim artık zorlama yapmıyorum ama böyle de nereye kadar 6 aylıkEvet baya küçük doğmuş annesi ona göre bu kilo çok iyi. 6.ayda doğum kilosunun iki katı olmasi beklenir. Sizinki 2.75 katı. Üçe yakın.
Uyku sırasında biberon denediniz mi?
2300 kg 47 cm doğdu 39. Haftada doğdu küçük doğdu yani
Günlük süt ve mama miktarı kilo*150 ile hesaplanıyor yani sizin 900ml içmiş olmalı ek gıdasız.Evet sadece uyurken biberon turuyor onu da çok içmiyor akşama kadar toplam maç 700cc şu sıralar da 500 en fazla ben biraz zorla beslemeye çalmıştım o yüzden ek gıdayı ben verince yemiyor kendi eline verirsem yiyor umarım bu sorunu düzeltebilirim artık zorlama yapmıyorum ama böyle de nereye kadar 6 aylık
Ben 1,63 babası 1,75 cm minyon olsa bile bu iştahsız olacağını mi gösterir acaba ya en azından kilo alabilese39. Hafta normal zamanı aslında. Belli ki minyon bir bebek. Siz ve babası nasıl? Genetikte etkili.
Doktora götüreceğim inşallah bir sebebi vardır yoksa Yapı olarak böyleyse işim çok zorDoğum kilosu ile değerlendirir doktorlar. Belki kansızlığı ya da idrar yolu enfeksiyonu vardır, onlar da bebekte iştahsızlık yapabilir. Hiç doktora götürdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?