Bebek Beslenmesi 5.5 aylık bebeğim 2numaralı devam mamalarına geçsin mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gundogdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
5
0
86
Çanakkale
merhaba arkadaşlar 15.03.2010 doğumlu 5.5 aylık bebeğime aptamil ve bebelac devam sütlerinin 2 numaralılarına geçtim..
sizce bi zararı dokunur mu..??:uhm:
bulunduğum yerdeki 2 doktora sordum biri geçebilir biri 15 gün daha beklesin dedi?? :uhm:
aptamili aradım bebek 6 kiloyu geçtiyse olabilir dedi..
bizimki 6.6kg..
ne yapmalıyım...??

bana biraz erken gibi geldi canım ya tamayını tamamlasaydı.
neden bi kutu daha 1 alsaydın bitince 2 numaraya gecseydin.

sanırım 1 ve 2 diye ayırmalarının sebebi bebeklerin sindirim sisttemi ile alakalı

ne bileyim ben de...
15 gün var hadi dedik..
aptamil 2 de indirimdeydi, onu aldık.. hemde demir bakımından 2 kat daha zengin..
bugün verdik ilk defa inşallah gaz falan yapmaz.
ama Aptamil'in beslenme hattından 6kg'ı geçtiyse sakıncası yoktur denildi..
doktorların da ikileme düşmesi iyice kafamı karıştırdı :sm_confused:

inş canım bebeğine bi yan etki yapmaz. doktorlarımız hep böyle biriin dediği diğerininkini tutmuyor. aptamildeki yetkil öyle dedyse onlarında bi bildiği vardır.

yok canım ya 15 günden bişeycik olmaz.ama canım bebeğin biraz zayıf gibi geldi bana iştahı iyi değil sanırım.

bende 5.5 aylıkken kullanmaya başlamıştım canım bir zararı olmadı.1 no bitmişti stokta var sanıyordum ama kalmamış,2 no almıştık yakında başlayacak diye bende onu kullandım..tabi her bebek farklı..sen bilirsin canım..

sma mamayı denedik ama hiç sevmedi..
SMA'yı sevmeyince bizde bari yoğurt yapalım o mamadan dedik ama yoğurdunu bile yemiyor.
aptamili seviyordu sonra onu da sevmemeye başladı.. şimdi bebelac seviyo ama onun da içine Aptamil karıştırıp veriyoruz..
Bizim kız bi acaip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…