- 22 Mayıs 2021
- 35
- 24
- 38
- 31
Kızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
5 aylık bebeğe göre fazla besleniyor ve kilosu da fazla. Benim kızım 11 aylık sadece gece uykusuna yatarken 180 ml içiyor, 220 ml hiç içmedi. Gün içinde 120-150 ml içiyor. Bence başka bir doktora götürün beslenme saati ve miktarı ile alakalı doğru bilgi alın.Doğum kilosu 3.440 . doktor biraz tosun dedi sadece
Benim bebeğim de 5 ay 10 günlük anne sütü ve mama içiyor kaç saatte bir mama veriyordunuz5 ay 20 gunlukken mama basladik biz ama hic 180 200vermedim mac verdigim 120 oldu. Ve asiri kilo aldirmisti
Gecmis gun birebir soyle diyemem ama gunde 2 kez bazen 60 bazen 90 veriyordum. Disaridaysak eğer 120 veriyordum. Anne sutu aliyordu bnmkideBenim bebeğim de 5 ay 10 günlük anne sütü ve mama içiyor kaç saatte bir mama veriyordunuz
Günde 2 kez benim için az ya benim sütüm sağsan 60 cc anca çıkıyor bazen o kadar bile çıkmıyorGecmis gun birebir soyle diyemem ama gunde 2 kez bazen 60 bazen 90 veriyordum. Disaridaysak eğer 120 veriyordum. Anne sutu aliyordu bnmkide
Çok fazla içiyor yanı 5 ayda az acıkmaları lazım benimde 5 ay 19 gün hayata günde 500içmez toplasanKızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Üzülmeyin doktor herseyi iyi dediyse . Biraz fazla alışmış olabilir benim oğlum da 5 aylıkken 9 kiloydu herkes çok kilolu diyordu doktorda ama şimdi 17 aylık 12 kiloKızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Genelllikle 2 3 saat acıkınca hemen belli ediyor kendinşBenim bebeğim de 5 ay 10 günlük anne sütü ve mama içiyor kaç saatte bir mama veriyordunuz
Benimde o şekildeGünde 2 kez benim için az ya benim sütüm sağsan 60 cc anca çıkıyor bazen o kadar bile çıkmıyor
Sağolun bazıları çok fazla vs demiş bazı bebekler hızlı da kilo alıyor çoğu kişi kendi bebeğiyle kıyaslamış benim bebeğim memede uyuyordu kolik ve gazlı bir bebekti emzik tutmuyordu kundakta kucakta vs asla uyumuyordu dolayısıyla bende onu memeden ayırmak istemedim yardım eden kimsemde yoktu ilk 1 buçuk ay sütüm fazlaydı 1 ayda 1.200 kg almıştı hiç kilo vermemişti bile midesinin de büyümesi normaldiÜzülmeyin doktor herseyi iyi dediyse . Biraz fazla alışmış olabilir benim oğlum da 5 aylıkken 9 kiloydu herkes çok kilolu diyordu doktorda ama şimdi 17 aylık 12 kiloher çocuk aynı kilo da olmak zorunda değil bi sorun yoksa normal kilolarina dönüyorlar emeklemeye yürümeye başlayınca
Ben de aynı vicdan azabını çekiyorum cunku benim bebeğim kusuyor herkes de çok veriyorsun o yüzden kusuyor diyor ve doktorlar asla hesaplama yapmıyor yaVicdan azabı çekme yavrum doktorun hesaplama yapmıyor mu alması gereken miktarı kaç saatle alması gerektiğini söylemiyor mu? Bizim doktorumuz öyle yapıyor
Canım biz 4 ay 25 günlüğüz 150 içiyor bence 180 içiyorsa seninki normal benceKızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Aşkım nasıl yapmıyor ya benim gittiğim doktorlar hep yaptıBen de aynı vicdan azabını çekiyorum cunku benim bebeğim kusuyor herkes de çok veriyorsun o yüzden kusuyor diyor ve doktorlar asla hesaplama yapmıyor ya
Hepsi normal sağlıkları yerinde olsun biraz fazla biraz az olması hiç önemli değil biz büyükler bile hepimiz aynı kilodamiyiz birimiz 3 dilim ekmek birimiz 1 dilim ekmek yedi diye daha sağlıklı yada daha sağlıksız olmuyoruz ek 5 buçuk aylık demişsiniz ek gıdaya geçince ona göre önleminizi alır devam edersiniz mamayi zaten ek gıda vermeye başlayınca az içiyorlar dengeyi kurarsınız üzmeyin kendiniziSağolun bazıları çok fazla vs demiş bazı bebekler hızlı da kilo alıyor çoğu kişi kendi bebeğiyle kıyaslamış benim bebeğim memede uyuyordu kolik ve gazlı bir bebekti emzik tutmuyordu kundakta kucakta vs asla uyumuyordu dolayısıyla bende onu memeden ayırmak istemedim yardım eden kimsemde yoktu ilk 1 buçuk ay sütüm fazlaydı 1 ayda 1.200 kg almıştı hiç kilo vermemişti bile midesinin de büyümesi normaldi
Canım bebeğin doymuyorsa mecbur vereceksin ağlayıp doymadıktan sonra napabilirsin evet mama anne sütü gibi değil ama yapacakta bişey yok ilerde emekleyip yürüdüğü zaman verir kilo o yüzden korkma ama saatini açabilirsin mesela normalde 3 saatte bir içiyorsa 4 saatte bir vermeyi deneKızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?