2 gündür çayda kahvede şekeri bıraktım arkadaşlarr.yarım kilo farkettiçok farketmiş dimi:) kararlıyım ya verecem bu kiloyuben Yarından itibaren ip atlamayada başlıcam:) hadi bakam kolay gele:)
ya adet görmek zayıflatırmı bilmiorum ama acaip sıkıntı yapıo:) valla ösledim he:)
arkadaşlar dogum yapalı 5buçuk ay oldu.hamileyken sadece 7 kilo aldım dogumdan sonra giden geri geldisütüm azdı arttırmak için biraz abartmışım demeki.ama şimdi dikkat etmeme ragmen veremiorum. zayıflamaya karar verdigimden beri daha da alıom sanki bide karnım şiş hala,patlıcam sanki.adet göremedim die olabilirmi?bu konuda daha önce forum açılmış ama o arkadaşlar zayıflayabildimi doğumdan sonra?bide arkadaşım adet gördükten sonra zayıflamış sizce bu olabilirmi?lütfen yardımmmmm.ben çok üzülüorum:84:
5,5 aylık bebek... sizin zayıflamayı düşünmeniz için çok erken. 9 ay -12 ay olmadan önce diyet yapmayın sakın. doğumla vücut hemen eski dengesine kavuşmaz. hem emzirmek hem de kendi sağlığınız için diyetten uzak durun.takıntı yapmayın kiloları zamanla gider. diyet düşüncesi daha çok rahatsız eder sizi.
ben 67 ila hamile kaldım.doğumda 73'e kadar çıktım.oğlum 13 ayına girdi. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum (diyet yapmıyorum. sadece ekmeği kıstım) 3-4 kilo verdim bile. hamilelik öncesi elbiselerime giriyorum. bu bana yeter. kilo sorun değil. allah evladına ve sana sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?