• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5,5 ay önce doğum yaptım fakat kilolarımı veremedim..Ne yapmam gerek?

uglybook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
11
0
36
Bursa
arkadaşlar dogum yapalı 5buçuk ay oldu.hamileyken sadece 7 kilo aldım dogumdan sonra giden geri geldi:D sütüm azdı arttırmak için biraz abartmışım demeki.ama şimdi dikkat etmeme ragmen veremiorum. zayıflamaya karar verdigimden beri daha da alıom sanki bide karnım şiş hala,patlıcam sanki.adet göremedim die olabilirmi?bu konuda daha önce forum açılmış ama o arkadaşlar zayıflayabildimi doğumdan sonra?bide arkadaşım adet gördükten sonra zayıflamış sizce bu olabilirmi?lütfen yardımmmmm.ben çok üzülüorum:84:

bende:5: 56yla hamile kaldım 86yla doğuma gittim.
doğumdan sonra 75 oldum ama sütüm artsın die yedim. şuan 80 kiloyum halen hamile gibiyim göbeğim duruyo.
bende daha hasta olmadım bebeiş 10 aylık.
hamile olsam doğururdum heralde değilmi:66:
çözüm bulan varsa banada söylesin

hamileliğimde 12 kilo aldım..2 kilosu hala duruyor.bir ara spor yapıp 3 kilo vermiştim...kilo bi yerden sonra sporsuz gitmiyor malesef vücudun sıkılaşması için spor şart..tabi bünyeden bünye ye değişir zayıflayamanlar için diyorum..regli olmak zayıflatıyor denilemez ama göbekte fark ediyor..bende öyle olmuştu..:34:

2 gündür çayda kahvede şekeri bıraktım arkadaşlarr.yarım kilo farketti:52: çok farketmiş dimi:) kararlıyım ya verecem bu kiloyuben:51: yarından itibaren ip atlamayada başlıcam:) hadi bakam kolay gele:)
ya adet görmek zayıflatırmı bilmiorum ama acaip sıkıntı yapıo:) valla ösledim he:)

mrh.ben 54 kiloyla hamile kaldım doğuma girdiğimde 72 kiloydum şu anda oğlum 8 aylık ben ise 56 kiloyum.ben çok düzenli emzdirdim bir yerde annenin emzdirerek zayıflayacağını duymuştum...göbeğinizin durmasınıda adet olmamanıza bağlıyorum, ben dogumdan 5 ay sonra adet oldum ama yinede göbek çok azda olsa kalıyo...ayrıca sütünüzün çoğalması için çok yemeniz gerekmiyor sadece süt yapan besinleri tüketmelisiniz. sık hareket etmeye çalışın ve üzülmeyin zamanla kilolarınızı vereceğinize inanın...ben inanıyorum.

nekadar şanslısın yagmurgörkem.ama tabi benimgibi yememişsindir:)ne geliosa şu bogazdan gelio zaten.yorumun için teşekkür ederm.

2 gündür çayda kahvede şekeri bıraktım arkadaşlarr.yarım kilo farketti:52: çok farketmiş dimi:) kararlıyım ya verecem bu kiloyuben:51: Yarından itibaren ip atlamayada başlıcam:) hadi bakam kolay gele:)
ya adet görmek zayıflatırmı bilmiorum ama acaip sıkıntı yapıo:) valla ösledim he:)

evet canım adet bittikten sonra kilo iner biraz 60 69 kilo aralıgındakilerin topiğindenim ben 1 ay oldu oraya takılalı nerdeyse 4 kılo verdim motive oluyor insan fikirlerimizi paylaşıyoruz menülerimizi yazıyoruz istersen oraya gel sende faydasını göreceksindir ben gördüm kaç kilosun şu an boyun kaç

ben 54 le hamile kaldım 67 kilo doğuma girdim doğumdan 10 gün sonra aldığımın fazlasını vermiştim şu anda oğlum 19 aylık ben 49 50 arası gidip geliyorum yani adet görmeden vermiştim kiloları bence tamamen yapıyla alakalı birşey kilo vermek birde benim ki gibi uyutmayan bir bebek sanırım :(

merhaba bu zayıflama çabası, stresi genelde kilo yapıyo benim gibi çok yediğinizi sanmam yalnız ekmeği neredeyse hiç tüketmiyorum ben hamileliğimde dahil yaklaşık 2 yıldır kahve, kola içmiyorum çayıda çok az içiyorum...1,2 ay sonra bebişiniz emeklemeye,sürünmeye başladığında sizde peşinden koştur koştur zayıflarsınız merek etmeyin hem zayıflamassanız bile bebişinize değer;)

arkadaşlar ben 55 le haile kaldım 72 ile doğuma gittim çıktığımda 60 kiloydum bebeğim emeklemeye başladı 54 oldum bebek ayaklanınca veriyosunuz bir de benim ki gibi yemek sorununuz varsa bebeğinizin muhakkat verirsiniz. o yemedikçe siz de iştahdan kesiliyosunuz ne kadar kilo verirseniz verin sıkılaşmak şart yani spor

arkadaşlar dogum yapalı 5buçuk ay oldu.hamileyken sadece 7 kilo aldım dogumdan sonra giden geri geldi:D sütüm azdı arttırmak için biraz abartmışım demeki.ama şimdi dikkat etmeme ragmen veremiorum. zayıflamaya karar verdigimden beri daha da alıom sanki bide karnım şiş hala,patlıcam sanki.adet göremedim die olabilirmi?bu konuda daha önce forum açılmış ama o arkadaşlar zayıflayabildimi doğumdan sonra?bide arkadaşım adet gördükten sonra zayıflamış sizce bu olabilirmi?lütfen yardımmmmm.ben çok üzülüorum:84:

5,5 aylık bebek... sizin zayıflamayı düşünmeniz için çok erken. 9 ay -12 ay olmadan önce diyet yapmayın sakın. doğumla vücut hemen eski dengesine kavuşmaz. hem emzirmek hem de kendi sağlığınız için diyetten uzak durun.takıntı yapmayın kiloları zamanla gider. diyet düşüncesi daha çok rahatsız eder sizi.
ben 67 ila hamile kaldım.doğumda 73'e kadar çıktım.oğlum 13 ayına girdi. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum (diyet yapmıyorum. sadece ekmeği kıstım) 3-4 kilo verdim bile. hamilelik öncesi elbiselerime giriyorum. bu bana yeter. kilo sorun değil. allah evladına ve sana sağlık versin.

5,5 aylık bebek... sizin zayıflamayı düşünmeniz için çok erken. 9 ay -12 ay olmadan önce diyet yapmayın sakın. doğumla vücut hemen eski dengesine kavuşmaz. hem emzirmek hem de kendi sağlığınız için diyetten uzak durun.takıntı yapmayın kiloları zamanla gider. diyet düşüncesi daha çok rahatsız eder sizi.
ben 67 ila hamile kaldım.doğumda 73'e kadar çıktım.oğlum 13 ayına girdi. 2 aydır yediklerime dikkat ediyorum (diyet yapmıyorum. sadece ekmeği kıstım) 3-4 kilo verdim bile. hamilelik öncesi elbiselerime giriyorum. bu bana yeter. kilo sorun değil. allah evladına ve sana sağlık versin.

dogru söylüosun canım.ama mutlu olamıyorum böle.diet yapmıorum ama yediklerime dikkat ediyorum sadece.sütümü etkilemiyor allahtan.çikolata,şeker,hamur işini kestim ama canım isterse tadına bakıom.1kilo verdim ama şuanda yerimde sayıyorum.ne alıom ne veriom.yorumun için tesekkür edrim.

bende 58-59la hamile kaldım...85le doguma girdim(dogumdan cıktıgımda 75kg idim)...bebeğim 9 aylık...ilk altı ay yoğun bi emzirme dönemi olduğu icin ne yediklerime dikkat ettim,ne de spor yaptım...75 kg yi korudum sadece emzirdiğim icin..adet de olmadım ilk altı ay...AMA bebğim altı ayını gecince ben hem spora hemde diyete başladım...tam olarak diyet olmasada(hala emziriyorum cünkü) dikkat ediyodum,saglıklı besleniyodum...böylelilkle şimdi yani oglum 9 aylıkken bende 61 kgyim..eski kıyafetlerim oluyo...fıstıkk gibiyim vallaa.-))belim incecik ,sadece az göbek daha var..onun iiçin spora devam..hedefim 55-56..o göbek sıfıra inenen kadar devam_))spor ne yaptın dersen..evde kondisyon bisikletim var..eşime aldırıdım doğum hediyesi olarak...6 aydan sonra onu sürmeye,vede ardından platese başladım...40-50 dakika bisiklet,ardından plates..cok işe yaradı diyebilirim...ben öylelike zayıfladım ya..haa bu arada oglum 8 aylıkken ben adet gördüm...göbekte öyle aşırı bi inme olmadı...azcık da kilonda fark oldu o kadar..yani zayıflamanın adet görmeyle alakası yok...ben adet görmeden de zayıflamaya başlamıştım cünkü...sana tavsiyem:spor yap..sporsuz gitmiyoo...inş. sende en yakın zamanda kg veririsin...valla şimdi benim dogum yaptıgıma kimse inanmıyooo:27::3:

ohoooo :))) benim yerimde olsanız napacaksınız çok merak ediyorum. 55 kilo bi kadındım 30 kilo aldım 17 kilosunu verdim.kalanın hepsi göğsümde ve karnımda . görüntü berbat ama vericez inş bu kiloları .kızım 4. ayında ben 1 aylıkken 17 kilomu vermiştim ondan sonra durdu zaten

ben hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluyken 67 kilo iken hamile kaldım. boyum 1.62. 38 yaşındayım. ilk bebeğim. SELMİNim 31 mart 2011 de geldi bize. tüm ömrüm boyunca ne kilo derdim oldu nede diyet nedir ? hiç böyle dertlerim olmadı. 2007 de sigarayı bıraktım ve aklım fikrim tek yemekteydi. kilo almaya başladım. evlendikten sonra antidepresan ve migren için ilaç kullandım bikaç ay. ve ben 67 kilo iken hamile kaldım, 93 klo ile doğum yaptım. doğumda 7 kilo gitti. eve geldiğimde 81 kiloya kadar inmiştim. şuan 83-84 arası gidip geliyorum. doğumdan sonra yemekten hiç kesmedim. kızım zaten memeyi tutmadı :( pompa ile sağıp süt veriyorum. hala anne sütü alıyor Allaha Şükür. geldiği kadar da sağıp vericem çocuğuma. göbeğim hiç doğum yapmamışım gibi. görenler " aa doğum yapmadınmı daha " diyor. bir ucubeymişim gibi bakmalarından bıktım. tek düşüncem bebeğimin sağlıklı süt içmesi. ama çok moralim bozuluyor artık. düşünmek istemesemde elimde değil. ne yapacağım bilmiyorum.

ben 22 kilo aldım 17sini verdim 5 ayda.doğumdan sonra verdik verdik bence yok 1 sene yok 2 sene sonra verirsin die bişey yok bence.52 idim doğuma 74 ile girdim 57yim şimdi.hareket ediyorum bebişten dolayı sürekli diyet yok ama metobolizmam hızlı.ama yavaş olan arkadaşlar bence diyet yapsınlar.kilo veremeyen arkadaşlar kimse vermesin istiyo gibi gelio bana yok ye bol bol yok sütün kesilir hepsi yalan.allah sütü kesmez bebek emdikçe istedikçe.dikkat edin kilo veremeyen hanımlar yapışır kalır o kilolar:

süt arttırma için yazan her arkadaşa dedim hiç bir yiyecek süt arttırmaz süt yapacak tek şey su ve sık emzirmek...

ben normalde kilolu ve kilo vermesi zor biriyim...

hamile kaldığım dönemde düzenli spor ve yüzmeye gitmeme rağmen 74 kiloydum 8. ayın sonunda 96 olmuştum 9 ay sonunda tartılmadım ama kesin 100 olmuşumdur. bebeğim 4,5 aylık şimdi 70 kloyum hiç rejim yapmadım hamileykende şimdide hamilelik öncesi nasıl besleniyosam aynen beslendim.

kayınvalidem, annem, ve bi çok kişi ne bulursa tıkmaya çalıştılar ağzıma kilo almama düşüncesiyle diil ama kendi kendime dedimki doktor bana su ve sık emzirme dedi boşuna pimpiriklenmiycem. ve çok işe yaradı... bebişim çok güzel kilo alıyo bense çok güzel kilo veriyorum tabi günde en az 3 lt su içiyorum. protein ve kalsiyum alıyorum çünkü eğer yediklerinizde bunlar yoksa süt kendi ihtiyacınızı vücudunuzdan çekip alıyo buda saç tırnak kemik ve dişlerinizden gidiyo....

Bende 3 ay once dogum yaptim, 54kg ile hamile kaldim 68 le doguma girdim ve suan 55 kg mim:32: herseyide yiyorum.. bende 40mdan sonra bir defa regl oldum bidaha olmadim...ama birkac kg daha vermek istiyorum:34:

Emzirince guzel kilolar gidiyor,sizde ise yaramiyormu yahu:27:

Back