Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimde böyleydi. 7. haftada kalp atışını duyduk
hatta doktor bebek falan yok burada diyerek beni şoka sokmuştu. başka doktora gittiğimde tabi ki şu an böyle olacak demişti
hatta doktor bebek falan yok burada diyerek beni şoka sokmuştu. başka doktora gittiğimde tabi ki şu an böyle olacak demişti
Hey allahım hamile kalmak için verdiğimiz çaba ve harcadığımız stres yetmiyor bir de böyle doktorlarla uğrasmak zorunda kalıyoruz... Ben olsam ayağa kaldırırdım ortalığı ne biçim doktorsun sen diye doktora gitmeden once didik didik arastırıyorum ne duymam gerektiği ne duymamam gerektiğini bilerek gidiyorum
Hey allahım hamile kalmak için verdiğimiz çaba ve harcadığımız stres yetmiyor bir de böyle doktorlarla uğrasmak zorunda kalıyoruz... Ben olsam ayağa kaldırırdım ortalığı ne biçim doktorsun sen diye doktora gitmeden once didik didik arastırıyorum ne duymam gerektiği ne duymamam gerektiğini bilerek gidiyorum
ya tüp bebek ile hamile kaldım zaten hiç ümidim yoktu. tansiyonla alakalı bir sorun yaşadım yakınımda devlet hastanesi vardı hemen onlarla görüşeyim dedim. öyle bir şok girdim ki tepki veremedim. sonra şikayet ettim tabi olmasa da böyle mi denir bu diye. birde ultrasonu 3 saniye tutmadı karnımda yani bunu derken Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten stres çok zor yaa