5+4 kese, yolk kesesi

dhggg

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
400
542
Kizlar merhaba, bugun doktordaydim kese görünüyor keseye göre 5+4 teyim. Son adet tarihime göre 6+2 falandi. Doktor 15 gün sonrasi için randevu verdi. Olumsuz bir şey de söylemedi fakat yolk kesesiyle ilgili herhangi bir sey soylemedi ben de sormayi unuttum. Sanirim görunse soylerdi. Sizler yolk kesesini ne zaman gördünüz normal mi görünmemesi? Fotoğrafını ekliyorum bu arada ultrasonun, teşekkür ederim şimdiden ❤
20211206_164222.jpg

Kizlar merhaba, bugun doktordaydim kese görünüyor keseye göre 5+4 teyim. Son adet tarihime göre 6+2 falandi. Doktor 15 gün sonrasi için randevu verdi. Olumsuz bir şey de söylemedi fakat yolk kesesiyle ilgili herhangi bir sey soylemedi ben de sormayi unuttum. Sanirim görunse soylerdi. Sizler yolk kesesini ne zaman gördünüz normal mi görünmemesi? Fotoğrafını ekliyorum bu arada ultrasonun, teşekkür ederim şimdiden ❤Eki Görüntüle 2965287
Yolk kesesi dr görüyo olumsuz bişe olsa derdi 🥰kaç bhcg yle gördünüz kese

Yolk kesesi dr görüyo olumsuz bişe olsa derdi 🥰kaç bhcg yle gördünüz kese
Cuma günü gördüm aslında keseyi ilk kez ama doktorumu değiştirmek istiyordum bugün o yüzden tekrar gittim. Cuma günü gördüğümde 6000 falan olması lazım çünkü en son çarşamba hcg ye bakıldı o zaman 3000lerdeydi. Cuma günü 8.9 mm ydi kese bugün 13 mm. Büyümüş ama herhangi bir sey soylemeyince ben de sormayi unutunca kafam takıldı şimdi. İnşallah dediğiniz gibi herhangi bir sorun yoktur, her şey yolundadır 🤲🥰

kızlar merhaba dün test yaptım kıpkırmızı çıktı akşam acile gittim sonuç pozitif hemen kan vermeye gittim 4242 çıktı dr karındaşımdan randevu al dedi ama alamadım henüz dünkü çıkan sonuca göre hemen gittiğimde kese görünür mü sizce

kızlar merhaba dün test yaptım kıpkırmızı çıktı akşam acile gittim sonuç pozitif hemen kan vermeye gittim 4242 çıktı dr karındaşımdan randevu al dedi ama alamadım henüz dünkü çıkan sonuca göre hemen gittiğimde kese görünür mü sizce
Vajinal belki görünebilir. Karın için sanki bir kaç gün bekleseniz daha iyi

Benim doktorum 3000i geçince karindan gözükür kese demişti ama benim gittigimde muhtemelen 6000 civari falandi sizde yarin gitseniz 8000i bulmuş olur kesin gözükür

Benim doktorum 3000i geçince karindan gözükür kese demişti ama benim gittigimde muhtemelen 6000 civari falandi sizde yarin gitseniz 8000i bulmuş olur kesin gözükür
evet canım gördük keseyi darısı kalp atışını uymakta

X