5+4 kese var yolk ve bebek yok

aycaceylan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
188
53
13
23
Merhaba kızlarımm
Keseyi ekleyeceğim kesenin ölçümünden bir şey anlamadım. Doğalmı böyle olması bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 409D11DB-34F6-4228-94A0-999494E2AA30.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 87
Bebek 7-8 hafta gibi görünüyordu sanki ya, şuan erken bence endişe etmeyin

Benim de 5+4te gittiğimde görünmüyodu 7+2de gördük kalp atışını duyduk

Merhaba kızlarımm
Keseyi ekleyeceğim kesenin ölçümünden bir şey anlamadım. Doğalmı böyle olması bakabilirmisiniz
5'te görünmüyor genelde 10 gün sonra görünür

Merhaba kızlarımm
Biraz daha beklemeniz gerek.7 hafta önemli bence 7 haftada herşey görünmesi gerek ama istisnalar oluyor 8 hafta da gören 9 hafta gören geç döllenme sebebiyet ölünce geç görünüyor artı

Ben 5+3 te gördüm yolk u ama kiminde gelişim geriden gelebiliyormus birde karından bakildiysa görünmeyebilir bana vajinal bakilmisti bence bir dahaki ne görürsünüz endişe etmeyin mutlaka görünür

Ben 5+1 de gittim yolk yoktu. 6. Haftada dayanamadım gittim. Vajinal yoldan bebeği ve kalp atışını gördük ama çook yeniymiş doktor öyle demişti. Muhtemelen senin gibi 5+4 gitmiş olsaydım göremezdim telaş yapardım ama sakin ol çok normal 6. Haftada bebek yeni oluşmuş demişti doktorum

Evet gerçekten böyle çok hikaye var. Ben çok imreniyordum 5 de gidip kalp atışı dinleyenlere benim randevum şuanda 7+2 de artık her şey olmuş olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…