- 3 Mart 2024
- 188
- 53
- 13
- 23
- Konu Sahibi aycaceylan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5'te görünmüyor genelde 10 gün sonra görünürMerhaba kızlarımm
Keseyi ekleyeceğim kesenin ölçümünden bir şey anlamadım. Doğalmı böyle olması bakabilirmisiniz
Biraz daha beklemeniz gerek.7 hafta önemli bence 7 haftada herşey görünmesi gerek ama istisnalar oluyor 8 hafta da gören 9 hafta gören geç döllenme sebebiyet ölünce geç görünüyor artıMerhaba kızlarımm
Keseyi ekleyeceğim kesenin ölçümünden bir şey anlamadım. Doğalmı böyle olması bakabilirmisiniz
Peki içerisindeki yolk varmıydı bende yokBenim de 5+4te gittiğimde görünmüyodu 7+2de gördük kalp atışını duyduk
Doktorumda 10 gün sorna dedi ama çok iç açıcı konuşmadı içerisindeki bebeğin yolk u gözükmüyordu5'te görünmüyor genelde 10 gün sonra görünür
Teşekkür ederim 30 unda randevum var çok dua edin nolurBebek 7-8 hafta gibi görünüyordu sanki ya, şuan erken bence endişe etmeyin
Evet gerçekten böyle çok hikaye var. Ben çok imreniyordum 5 de gidip kalp atışı dinleyenlere benim randevum şuanda 7+2 de artık her şey olmuş olur sanırımBen 5+1 de gittim yolk yoktu. 6. Haftada dayanamadım gittim. Vajinal yoldan bebeği ve kalp atışını gördük ama çook yeniymiş doktor öyle demişti. Muhtemelen senin gibi 5+4 gitmiş olsaydım göremezdim telaş yapardım ama sakin ol çok normal 6. Haftada bebek yeni oluşmuş demişti doktorum
Bana da yolk var dememişti ama senin kesenin içi de bomboş görünmüyorPeki içerisindeki yolk varmıydı bende yok
Bomboş dediler ya daha öncekinde var dediler yolksak şimdi yok kesenin haftası küçük kürtaj dedilerBana da yolk var dememişti ama senin kesenin içi de bomboş görünmüyor
Bana da yolk var dememişti ama senin kesenin içi de bomboş görünmüyor