• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+4 hafta hamilelik

Mervenisam

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
1
0
1
25
Kızlar 5+4 haftalık gebeyim 5 nisanda 2733 cikti beta hcg 9 nisanda ise 2801 doktorum kesemin buyudugunu soyledi fakat beta hcg yukselmemis azmis bu seviye saglikli bir gebelik olmuyormus eger seviye artmassa kurtaj yapacagini soyledi sizdede boyle olan varmi napmaliyim bilmiyorum bugun acik renk kanamam da geldi sonra futil kullandim sabak az gene kan geldi birdaha gelmedi kafam cok karıştı korkuyorumda

Kızlar 5+4 haftalık gebeyim 5 nisanda 2733 cikti beta hcg 9 nisanda ise 2801 doktorum kesemin buyudugunu soyledi fakat beta hcg yukselmemis azmis bu seviye saglikli bir gebelik olmuyormus eger seviye artmassa kurtaj yapacagini soyledi sizdede boyle olan varmi napmaliyim bilmiyorum bugun acik renk kanamam da geldi sonra futil kullandim sabak az gene kan geldi birdaha gelmedi kafam cok karıştı korkuyorumda
Canım kendini çok sıkma öncelikle beta 2 kat artmalı sağlık hamilelik için yapacağın tek şey dua etmek Doktora gitsen onundaa yapacak bir şeyi yok maalesef

Dış gebelik den mi şüphe etti acaba doktorunuz kese görünmüş muydu çünkü bu değerde kese görünmesi gerekiyor

Öncelikle iyi bir doktor tercih ettiğinizden emin olun.. değerin iki günde bir iki katı olması gerekiyor. Ama tam tanıyı koyacak kişi doktordur..ben böyle durumlarda en az iki iyi doktorun görmesi taraftariyim

Merhaba çok zaman geçmiş üstünden ama sormak istedim bebisiniz sıkı sıkı tutundu mu insallah 🥰 beta 1000 üstünde olunca tekrar beta bakmıyorlar sizde neden bakıldı ki?

Ayrıca 2 günde 1 bakılmalı ve %66 oranında artış yeteri

Back