- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Yarın hayır için helva yapacağız, bir cısım o olacak.. Artık dikkat edeceğim, kendi yerime de günlükleri yazacağım buraya da yazalım.. Bu zor günlerde birbirimize destek olalımselam canim
benim de canim abur cubur istiyor. korumaya gectim artik ben. bugun 1 tabak kabak tatlisi yedim. artik 2 gun saf pro yaparim korumak icin
hersey alt ust oldu cocuklar evde. spor planlari yatti benim de.
Allah kabul etsin cnm inşallah bu zor günleri hemen atlatirizYarın hayır için helva yapacağız, bir cısım o olacak.. Artık dikkat edeceğim, kendi yerime de günlükleri yazacağım buraya da yazalım.. Bu zor günlerde birbirimize destek olalım
cok azimlisin canim harika gidiyosun.Merhaba kizlar sonunda 52ye adim atmis bulunuyorumBenim icin son 2 kilooo. Yavas yavas sabitleyerek gidiyorum. 4 ay sonra annemin yanindan bugun evime gidiyorum esya yerlestir temizlik falan derken kalani da kisa surede veririm gibi geliyoEki Görüntüle 2610659
Benimde kilo 63 ile 64 arası gidip geliyorsu an hic dikkat edemiyorum açıkçası kilom çok aklımada takilmiyorcok azimlisin canim harika gidiyosun.
ben 60.4 gordum malesef. yarin itibariyle hizlica 2 kiloyu atip duzgun bi korumaya geçeceğim.
biz de hic cikmiyoruz canim. cocuklar da evde spor falan yalan oldu.Benimde kilo 63 ile 64 arası gidip geliyorsu an hic dikkat edemiyorum açıkçası kilom çok aklımada takilmiyor
hic dışarı çıkmıyoruz burada bazı tanıdık arkadaşlarda maalesef korono görüldü hem çok üzgünüm hemde çok korkuyoruz hepimiz Allaha emanetiz
61.3 kiloyum bu sabahHellöööög beybisu nasılsın ?
Winter is coming beybisu kıskaç daralıyor herkes şişkoluğu tadacak61.3 kiloyum bu sabah
koruma iptal, diyet yaklasiyor
summer is comingWinter is coming beybisu kıskaç daralıyor herkes şişkoluğu tadacak
yeter yaw yeter anoreksik olacaksin tamam koru bunuEvet karantina gunlerini bahane eden garularrrben 50.6yla aranizdan veda ediyorum. Hala kilo veriyorum son hedefim 50ydi ama suan 48 nedenseee
Esimde kiziyo artik yeter diye. Valla artik bi cabam yok. 4 gundur kizartma pasta kola cips cikolata ne varsa yiyorum yine de vermeye devam etmisim. Boyle de sabitlenir artik diye dusunuyorumyeter yaw yeter anoreksik olacaksin tamam koru bunu
(kiskancliktan ayak tirnaklarimi yiycem simdi)