yani tam makarnaya benzemiyor cignemek gerekiyorDeneyelim bakalım canım. Kabak spagetti yapıyorum gözüm doysun, kandırayım kendimi diye günlerdir. Kabak yemekten yeşerdim artıken azından haftada 1,2 yerim nefsim körelir. Soslarla falan adam ederim ben onu
Baktım da söylememyani tam makarnaya benzemiyor cignemek gerekiyorama iyi bi nefis koreltici
kac kilosun baktin mi
mukemmellEki Görüntüle 2600991 hedefledigim gibi 54un sonu
mukemmell
benim gecen hafta 60.5 bu hafta 59.8
hedefimi 100 gr astim
1 dlm tb ekmegine az yagli mozarella ile yedim ben tost bugun.valla super gidiyoruz. Boyle topiklere uye olmak cok motive ediyo. En azindan bogazi tutmak kolay oluyo yalan yok bu sabah tost yicektim son anda vazgecip buyuk ogluma sakladim okuldan gelince yesin
Bende cok severim kasar peynirini. Ikizlerde 30 kilo almamin ana kahramanidir1 dlm tb ekmegine az yagli mozarella ile yedim ben tost bugun.
kasar asiri yagli. mozarella iyi bir alternatif
mozarella uzayan bi peynir ama beyaz peynirden de daha az kalorili ve yagli :) beyaz peyniri bile olculu tuketmek gerekiyor. cok kalorililer peynir zalimlariBende cok severim kasar peynirini. Ikizlerde 30 kilo almamin ana kahramanidirama diyette sadece beyaz peynir yiyorum. Mozarella daha once yemedim ekmek turude yemedigimden bugun kacamak yapacaktim da neyse ki vazgecebildim
Sut yogurt (ki kendi inegimizden yapariz) bende hak getire. peyniri de kesersem dislerimi kaybedebilirimmozarella uzayan bi peynir ama beyaz peynirden de daha az kalorili ve yagli :) beyaz peyniri bile olculu tuketmek gerekiyor. cok kalorililer peynir zalimlari
tevekkeli atalarimiz hep 1 kibrit kutusu peynir yemis
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza kilolarla basım dertteMerhaba eski dostlar yeni dostlar
Bu basligi hedefine son bir kac kilo kalmis kadinlar olarak sirt sirta verelim, hayal ettigimiz citirliga ulasalim diye actim.
hitap ettigim grup daha cok 5 ve alti verecek kilosu kalmis olanlar. Ve kilosundan memnun olmayanlar.
Artik her giydigimiz yakissin.
Var misiniz beraber hedefe ulasmaya?
Kurallar:
paylasmak.
- Her hafta tarti fotosu,
- Her gun menu,
- Her ay mezura olcusu (Bel, gobek, basen)
Amac:
Hedefler:
- Yapici yorumlar yapip dusen arkadaslarimizi kaldirmak;
- Motivasyonu yuksek dostlardan feyz almak.
Sonuc:
- Haftada en az 3 gun spor yapmak.
- Ayda en az 1 kilo vermek
Hedefe ulasmak ve korumak!!!
Citir olmak, Citir kalmak.
���
Rumuz Baslangic tarihi Baslangic kilosu 02/03/20 olculer pisi pisi kopatim 24/02/20 61.6 60.5 basen 98
bel 74 gobek 83
alt gobek 87
gogus 91
ust bacak 54
ust kol 33hulyaylmzalp 28/02/20 55.1 54.8 canim cocuklarim 02/03/20 64.3 64.3 gogus 90
bel 78
basen 102
sut yogurt hastasiyimSut yogurt (ki kendi inegimizden yapariz) bende hak getire. peyniri de kesersem dislerimi kaybedebilirimiyi oldu bunu ogrendigim cikarsam bende alayim o peynirden
merhaba canim hosgeldin. tartildin miMerhaba bende katılmak istiyorum aranıza kilolarla basım dertte
Benim sabah kilom 64 tu cnmCanim cocuklarim senin tarti ne alemde
Ay kusura bakma yazamadm 170 boyum kilom 74. 1 yaşında kızım var emziriyorum hedef im 65 kg. Tüm arkadaslara basarılar diliyorumsut yogurt hastasiyim
ama yagli seviyorum o da benim diyet turune uymuyor
merhaba canim hosgeldin. tartildin mi
uzun kaldigin kiloysa ya da cok az beslenerek indiysen korumaya alabiliyor vucut.Merhaba kizlar. Kac gundur ayni kiloda takildim kaldim nedensegram bile oynamiyo. Sadece dun kacamak yaptim saat 3 gibi 2 gul boregi 1 bardak kola ictim sonra hic bisey yemedim icmedim. Yine 54.1 ciktim Dun neyse de 4 gundur ayni kiloda kalmak dusunduruyo. Bugun kahvaltidan sonra (kahvaltim kahve yumurta beyazi peynir az domates) su icicem yani hic bisey yemeden gunu bitirmeyi planliyorum. Galiba bunyem sabitlemeye basladi ayni tempo olunca
cok mu uye var acaba sizin isyerinde :)Kizlar isyerimde kadinlar.kulubunu yasaklamislar cepten giriyorum.firsat oldukca telefonu da elimde cok tutamiyorum