Vayy zalım sen burda eriyürsün ben burda çatliyürümbugun tartida 60.0 i gordum
59 a cok az kaldi
Tmm cnm yarin musait oldugumda olceyimgobek deligi
bir de alt gobegin en kalin kismi
iyi olur canim insanin nereden eriyecegi belli olmuyorTmm cnm yarin musait oldugumda olceyim
Ust bacak dedigin bacagin en kali n kismimi
Koluda olceyim
eeee zamaninda sen erirken ben izliyodumVayy zalım sen burda eriyürsün ben burda çatliyürüm
zalımoviçeeee zamaninda sen erirken ben izliyodumdedim sana gel beraber eriyelim
armut tip deniyo herhalde asagi gittikce cm yukselmisOlculerim cok ic acici olmazsada
Gobek deligi kismi 82
Alt gobek en genis yeri 92
Ust bacak 62
Ust kol 29
Sismaniye
geciyor olmak mi.zalımoviç
neyse kedi yorumuyla bir takım hareketler yapacuum zira senin beni geçiyor olmanın düşüncesi bile rahatsız ediyor
Tek kelimeyle mukemmelsin5 li rakamlari gorecek miydim4 senedir ugrastigim hedefe sonunda ulasicam galibaEki Görüntüle 2600087
Zalımsın gülüüüm zalımlık masterin var idi zalimlik doktorasına geçtin vayy babooo arka fonda hani benim gençliğim nerdeee bilyalarım topacıııımnn5 li rakamlari gorecek miydim4 senedir ugrastigim hedefe sonunda ulasicam galibaEki Görüntüle 2600087
Zalımsın gülüüüm zalımlık masterin var idi zalimlik doktorasına geçtin vayy babooo arka fonda hani benim gençliğim nerdeee bilyalarım topacıııımnn
Leeeahhmacun
eeee lavaacunlari gotururken iyiydi
ben de odulde lahmacun giycemm
slmm canim.gecmis olsunSlm kizlar persembe gününden itibaren hastayız ailecek kızlar. Sizede uğrayamadım bugun ise başladım. Mezurayi kaybettim bu aksam evi arayacağım. Sebze yemeklerini stokladım pilava makarnyaa tatlıya savaş açtım.bu aksam.misafirim.var yarından itibarende spora baslayacagim
Günaydın canım. Şu noodle ı, sende görüp araştırdım, bende 3-4 paket sipariş verdim bakalım. Ketojenik diyete yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Mideyi genişlettik tabi, zor oluyor benim için. Dediğin gibi makarna için güzel bir alternatif olacağa benziyor.dukan emminin kitabinda rastladigim konjac (shirataki) noodle indan aldim gecen gun saf protein gunlerinde menu olusturmakta zorlandigim icin.
9 kalori ve 0 karbonidrat iceriyor :)
tadina da bugun baktim. bir tadi yok bolca yikamak gerekiyor kokusunun cikmasi icin.
tadi olmadigi icin sosunuzun kalitesi onemli. kesinlikle makarnaya cok iyi bi alternatif. 2 3 kasik yiyip nefis mucadelesindense bi tabak dolusu bol kiymali domatesli bi spagetti cok daha doyurucu
su an tokluktan patlamak uzereyim ama aldigim kalori et ve sos ile birlikte ancak 100 civaridir
Eki Görüntüle 2599237
3 sogul su yikayip biraz da bekletiyorum.Günaydın canım. Şu noodle ı, sende görüp araştırdım, bende 3-4 paket sipariş verdim bakalım. Ketojenik diyete yeniden adapte olmaya çalışıyorum. Mideyi genişlettik tabi, zor oluyor benim için. Dediğin gibi makarna için güzel bir alternatif olacağa benziyor.
Deneyelim bakalım canım. Kabak spagetti yapıyorum gözüm doysun, kandırayım kendimi diye günlerdir. Kabak yemekten yeşerdim artık3 sogul su yikayip biraz da bekletiyorum.
yoksa balik kokuyor