- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Hmm simdi anladim bilmiyodum. Zamaninda 47ye de dustum ama o da ayri bi garip oluyo korkuluk gibien az demiyor canim ortasi oluyor o. ayni benim 58 davasi.
senin en az 47.5 en yuksek 64 ideal kilo araligin.
47 cok sınırda ya sana 52 iyi olur ciddenHmm simdi anladim bilmiyodum. Zamaninda 47ye de dustum ama o da ayri bi garip oluyo korkuluk gibi
Evet benimde hedefim 52 olmak. 3 sene yine 65den 47ye dusmustum ama o isteyerek degil duzenli yuruyusten oldu ben bile farkina varamamistim ne zaman pijamalarim dusmeye basladi o zaman dank etmisti zayifladigim47 cok sınırda ya sana 52 iyi olur cidden
benim de memintolardan gidiyor.Slm kizlar kilom 64.3 bugun
1.2 fazlam duruyo
Haftanin iki gunu oruc tutacam 2 yada 3 gun duzenli yuruyus diger gunlerde evde spor yapmagi düşünüyorum
60 olsam cok iyi olacagim bende
Yuzum de zayifliyor ben zayiflayinca bu benim sinirlerimi bozuyo keske vucudum zayiflasa ama yuzum zayiflamasa
Oda kötüymüş bi kadın icin onemli ikizler ne yapmali acaba bilemedimbenim de memintolardan gidiyor.
simdi dukan yapinca farkettim. yagsiz diyetlerde ilk giden memisten gidiyor bende. sen karatay tarzi yagli bi diyet denesen belki yuzden gitmez.ne biliyim
sizi de ekliycem tabloya simdi
merhaba canim seni de listeye ekliyorumMerhaba herkese güncel kilom 69.0 bugün diyete başladım if diyeti yapıyorum bakalım cumaya ne kadar gidecek akşama Lesli yapmayı planlıyorum sporsuz bu iş olmuyor ama spor yapasım hiç yok ideal kiloya bir düşsem hep mutsuz hissediyorum böyle kendimi
kendi olculerimi yazdimOda kötüymüş bi kadın icin onemli ikizler ne yapmali acaba bilemedim
Ekle bcm listeye olculeri de yazacanmi
gobek ne durumda belin iyiymis
olculer insani motive ediyor.Keske bende mezurami getirseydim. Dogum sonrasi olculerimi biliyodum. suan kac oldular cok merak ettim
Masallahhhbugun tartida 60.0 i gordum
59 a cok az kaldi
korse ise yariyor mu ? ben tahammul edemiyorum pekMasallahhhbiz bu hizla kolayca bitiricez hedefleri insallah
Bugun ki sporum yeni takilmis toz torbasiyla yerde emekleyerek ev supurmekkorsemi de taktim inanilmaz ter atiyorum
Yariyo valla canim. Hic bisey yapamasa terlememe yardimci oluyo. Askili celik balenli korse aldim zayiflarken daha guzel sekil alsin vucudum diye. Basta bende tahammul edemedim ama atletimin su icinde kaldigini gordukce cekilen cile kutsaldir diyorumkorse ise yariyor mu ? ben tahammul edemiyorum pek
Nerden olcecem bcm gobek kisminigobek ne durumda belin iyiymis
gobek deligiNerden olcecem bcm gobek kismini