- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
oh oh iyi yemissin ben de cekirdege saldirmak üzereydim ama tuttum kendimi.Dun aksam bende yedim makarna firinda kremali patates ve lavassiz cigkofte az yedim ama yedim butun karbonhidratitum gun bisey yememistim ondan oldu
Bende 55.1 ciktim 54e adim atmak uzereyimoh oh iyi yemissin ben de cekirdege saldirmak üzereydim ama tuttum kendimi.
bu sabah tartida kilomun daha da eksildigini gorunce sevklendim yine
tartil canim tartiyi aksatmamak cok onemli.Bende bugun evdekilere makarna yaptim kendimede ispanak yaptim
Sabah bende bi tartilayim
sagol canim hosgeldin.Sismaniye hayırlı olsun canım tipiğin. Bizim grup kapandığından bu yana pek uğramıyorum buraya, şimdi gördüm. Biraz cozuttum ben 2 haftadır bu cuma değil ama bir sonraki cuma tartı fotoğrafım ve ölçülerimle buradayım. O zamana kadar da sizi takipteyim. Ay çok mutlu oldum yeniden bir arada olacağımız için
Hadi insallahdukan 2 diyetini yapiyorum.
1 haftayi bitirdim. asamali bir diyet. dun de 1 odul ogunu hakkim vardi ben her zaman ki gibi onu 1 ogunde birakmadim. ama yine de 1 haftanin sonunda 1.1 kg gitmis sukurdun yediklerim bu haftayi illa ki kotu etkileyecektir o yuzden hedefim cuma icin 1 kg pazartesi icinse 600 gr.
sozun ozu pazartesi hedefim 59.9
harika ya bi an once 50 leri gorsem ben de 10 yildir hic gormedimHadi insallahbende sabah tartildim tahmin ettigim gibi 54e adim atmisim 54.8 ciktim. Cumaya kadar 54lerin sonunu gormek istiyorum. tartinin resmini aticam
Bende en son 50yi hamile kalmadan once gordum 1 bucuk sene olmus. Benim hatam dogum sonrasi 40im da 60 kiloyken yemeyi abartip 70e cikmak oldu. Simdiye kadar coktaaaannn 50 olmustumharika ya bi an once 50 leri gorsem ben de 10 yildir hic gormedim
insallah canim 50 kilo bana cok utopik de 58 e sabitleyebilsem yetecekBende en son 50yi hamile kalmadan once gordum 1 bucuk sene olmus. Benim hatam dogum sonrasi 40im da 60 kiloyken yemeyi abartip 70e cikmak oldu. Simdiye kadar coktaaaannn 50 olmustumneyse gec olsun guc olmasin hic birimiz icin. Istedigimiz kilolara inip bir daha KILO ALAMAYALIMMM insallahhhh
58i gorunce hadi bi 55 olayim diyesi geliyo insanininsallah canim 50 kilo bana cok utopik de 58 e sabitleyebilsem yetecek
58 i gormeden diyesim geliyo ama gercekci olmam lazim. bende bu pis bogaz varken58i gorunce hadi bi 55 olayim diyesi geliyo insanintabi boyuna gore de degisir kilo durumu
Bende 160. Boy kilo endeksine gore en fazla 52 olmaliymisim hic ona baktin mi58 i gormeden diyesim geliyo ama gercekci olmam lazim. bende bu pis bogaz varken164 boyum uzun degilim
Evet ya, sindirim sorunsalı, peşinden dizimi incittim spor yapamadım çok uzun süre. Güne hep diyete uygun başlayıp akşamları kırdım zinciri. Aslında bugünde tam bu nedenle girmiştim kadınlar kulübüne. Vücut şu an kilo almaya da vermeye de çok müsait. O yüzden en azından belli bir kiloyu sabitleyene kadar birlikte yol almak gerektiğine inandım. Birde.. Yazlık alışveriş yaptım. Eğer kilo vermezsem çıplak gidip gelicem işe çünkü bütün kıyafetler mediumsagol canim hosgeldin.
herkes cozutmus ve toparlanamiyor kimse galiba :) aktif katilima baslayan olmadi henuz.
umarim herkes geri gelir ve eski gunlere doneriz :)
yok canim 52 bayagi az. yanlis bakmis olabilirsin .Bende 160. Boy kilo endeksine gore en fazla 52 olmaliymisim hic ona baktin mi
en az demiyor canim ortasi oluyor o. ayni benim 58 davasi.Eki Görüntüle 2599175acaba en az mi 52 demek istiyo
gecmis olsun canim. ben de dukan 2 diyetine basladim. kuralli kitapli olmayinca hemen sapitiyordum iyi oldu boyleEvet ya, sindirim sorunsalı, peşinden dizimi incittim spor yapamadım çok uzun süre. Güne hep diyete uygun başlayıp akşamları kırdım zinciri. Aslında bugünde tam bu nedenle girmiştim kadınlar kulübüne. Vücut şu an kilo almaya da vermeye de çok müsait. O yüzden en azından belli bir kiloyu sabitleyene kadar birlikte yol almak gerektiğine inandım. Birde.. Yazlık alışveriş yaptım. Eğer kilo vermezsem çıplak gidip gelicem işe çünkü bütün kıyafetler medium