anaaam cok da minikmisler.Sagol. Daha 7 bucuk ayliklar
Sagolanaaam cok da minikmisler.
yine cok iyi vermissin sen daha bebeklerken. kimse inanmaz ikiz dogurduguna :)
gecmis olsun canimSismaniye Canim en son 66 yi gordum. Sabah tartılamadım aksam acileydik eşimde bende hastayız. Bademciklerd3n yakalandim pazartesiye toparlarım insallah.Pazartesi ölçülerimi alıp bildirebilir.miyim?
sen zaten 64 civarı mezun olmamis miydinSismaniye hayirli olsun cnm topigin
Bende kilo aldim maalesef suan 64 kusurum heralde
Kizim cok hasta egzamasi cok arttı bir ayağımız hep doktorda gunlerdir uykusuzum
Kilomuda ölçülerimi de gun icinde bildirecem insallah
Geçmiş olsun Allah şifa versin kızına canim.hastaneye git gel psikolojik olarak yoruyor. Yarın aile hek. gideceğim.gozumde büyüyor resmen ama zorundayım iğnem var ve hastayım daSismaniye hayirli olsun cnm topigin
Bende kilo aldim maalesef suan 64 kusurum heralde
Kizim cok hasta egzamasi cok arttı bir ayağımız hep doktorda gunlerdir uykusuzum
Kilomuda ölçülerimi de gun icinde bildirecem insallah
Dürümü ekmek arası ayyyneeennn ne oldu anlamadım ıssız adaya düştüm de sanki yiyecek yeni buldum gibi yarın dikkat ederim diye diye yedimBen de bi kaç gündür dürüm ekmek arası yiyorum ama ye ye nereye kadar
Edepli yersem kilo almam dikkat edersem de verebülürüm oo yeea
ben de 1 hafta boyunca yedim. pazartesi basladim. pazartesi bekliyorum ama yemenin sonu yokAhh ahh canım sorma bende aldım Bendeee67 ile bıraktım yarışmayı 69 um şimdi adet dönemindeyim gerçi ama yiyorum da off off iyiki açmışsın topiğini canım Sismaniye ama bu cuma değilde pazartesinden başlayayım ben
Sgl cnmGeçmiş olsun Allah şifa versin kızına canim.hastaneye git gel psikolojik olarak yoruyor. Yarın aile hek. gideceğim.gozumde büyüyor resmen ama zorundayım iğnem var ve hastayım da
Kilomm 64.8gecmis olsun canim
tabii istedigin zaman bildirebilirsin
sen zaten 64 civarı mezun olmamis miydin
gayet iyi oyleyse.
size de gecmis olsun
bekliyorum olculeri
evet canim 63.1 ile mezun olmussun. 1.7 kilo vermek icin uzun zaman gerekiyor ama almak cok kolay.Kilomm 64.8
ben yanlış hatırlamıyorsam 63 kusurle mezun olmuştum
Cok iyi cnmpazartesiden beri -1 kg sukur. izin kiloma cok az kaldi
ķimse diyete hazir degil demek ki :)Niye kimse yazmamis kizlar